Kristen Stewart még mindig tud meglepetést okozni a vörös szőnyegen, ez a Chanel ruha ismét egy érdekes választás volt részéről. Sokaknál kiverte a biztosítékot.

hirdetés

Kristen Stewart manapság gyakran viselt visszafogott, nőies darabokat, Diana hercegné szerepében például teljesen átalakult, ám a szíve egyértelműen a vagány kreációk felé húz. Legyen szó fotózásokról vagy vörös szőnyeges eseményekről, szinte minden alkalommal kihúzza a gyufát a rajongóknál.

Már megszokhattuk, hogy Kristen Stewart imádja a merész, különleges és egyedi darabokat, ám a színésznő még sok-sok év után is tud meglepetést okozni. Általában nem igazán foglalkozik a konvenciókkal és az elvárásokkal, amikor a vendégsereg estélyi ruhában jelenik meg, a színésznő garantáltan egy meglepő darabban lép a fotósok elé.

Sokszor előfordult, hogy megdöbbentő és polgárpukkasztó összeállításokban mutatkozott. A különc és oda nem illő összkép a legtöbb jó ízlésűembernél ki szokta verni a biztosítékot. Eddig egyértelműen a tavalyi Oscar-gálás összeállítása vitte a prímet, köldökig kigombolt ingben és fekete rövidnadrágban jelent meg az egyik legnívósabb vörös szőnyeges eseményen, az eleganciára abszolút fittyet hányt.

Kristen Stewart ismét meglepte a rajongókat: ez a ruha minden korábbi választását felülmúlja

A 32 éves Kristen a Chanel arcaként szinte minden alkalommal a luxusdivatház darabjaiban lép a vörös szőnyegre. Sokszor azonban kizárólag az apró részletek árulják el, hogy a luxusmárka kreációját viseli. Legutóbb a berlini filmfesztiválon való megjelenése vált emlékezetes divatpillanattá. Csak az apró részletek árulkodnak róla, hogy ez bizony egy Chanel ruha.

A legtöbb esetben olyan érzést kelt az összkép, mintha a Chanel külön kollekcióval készülne a színésznőnek. Most csupán a gombok, a blézerzsebek és a horgolt díszítőelemek árulják el, hogy a márka repertoárjában található ez az átlátszó, értelmezhetetlen kreáció.

Noha Kristen Stewartnak fantasztikus alakja van, így valóban nincs mit takargatnia, azért egy vörös szőnyeges eseményen nem feltétlenül arra számít az ember lánya, hogy csak apró zsebekből és egy magas derekú bugyiból áll majd a ruha.

 

Ennek ellenére a Chanel kreáció legkisebb problémája az, hogy gyakorlatilag teljesen áttetsző anyagból készült. A szabása és a horgolt részek elhelyezkedése teszik csak igazán furcsává az összhatást. Tény, hogy manapság rendkívül divatosnak számít az össze nem illő anyagok párosítása, ebben az esetben mégis soknak érezzük a vastag díszítés és a finom, áttetsző háló találkozását.

A körívesen felvarrt alsórész súlyként húzza le a szoknyát, amitől egészen értelmezhetetlenné válik a ruha esése. Sokkal inkább tűnik függönynek, semmint estélyinek. Arról nem is beszélve, hogy pont ott takar, ahol nem feltétlenül szükséges, ráadásul ebből adódóan kifejezetten lerombolja a sziluett nőiességét. Alakrontó hatása egyértelmű, teljesen összenyomja a test vonalát.

Noha megszoktuk már, hogy Kristen Stewart az egyedi, merész kreációkat kedveli, ezzel a ruhával abszolút felülmúlta az eddigi furcsa választásait.

Kiemelt kép: Tristar Media/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Tristar Media/WireImage/Andreas Rentz/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés