Kristen Stewart öltözködése máig sok kérdést vet fel. A színésznő bizonyos alkalmakkor kifejezetten laza, hanyag összhatást kelt, míg máskor dívaként lejt végig a vörös szőnyegen. Cannes-ban is megcsillantotta vagányságát, de ezúttal nagyon finom, nőies ruhákban tette, és nem kísérletezett össze nem illő, megbotránkoztató elemekkel.

hirdetés

Kristen Stewart igazi vadóc, sokáig nem is igazán foglalkoztatta a divat és a kinézete. Egyértelmű, hogy baseball sapkában, szakadt farmerban és laza cuccokban érzi magát a legjobban, de időnként azért a nőies oldalát is meg-megvillantja a nagyközönség előtt. Sokakat meglepett, amikor évekkel ezelőtt Karl Lagerfeld az egyik múzsájának választotta. Kristen azóta gyakran mutatkozik a Chanel kreációiban, a divatbemutatóikon is rendszeres vendég, és mindig a francia márkától választ a vörös szőnyeges eseményekre. Tavaly pedig a legújabb kollekciójának az arca lett.

Bár Kristen az utóbbi időben fejest ugrott a divatvilágba, ez nem jelenti azt, hogy mindig kifogástalan lenne a megjelenése. Vannak alkalmak, amikor kifejezetten jól választ, ám előfordulnak nála bakik, az Oscar-gálán például igencsak mellélőtt a szettjével. Bár a Chanel gyakran szolgáltat számára észbontóan nőies és elegáns darabokat, a színésznő szereti az egyéni vagány stílusával összeboronálni ezeket a szetteket. Néha ezt sikerül ízléses formában tálalnia.

Kristen Stewart rég volt ennyire elegáns: valósággal ragyogott Cannes-ban

Úgy tűnik, a francia Riviéra Kristent is megihlette, legalábbis előcsalogatta nőies oldalát. Első nap még farmerban flangált az utcákon, ám az egyszerű szettet hamar egy piros nadrágkosztüm-szabású overallra cserélte. Ez a kreáció a tavaszi-nyári kollekcióból származik, és abszolút a Chanel klasszikus, finom vonalát képviseli.

A színésznő azonban belevitt egy igazán szexi csavart, nem gombolta be nyakig a gombokat, egyszerűen nyitva hagyta a felsőrészt, miközben nem viselt alatta semmit. A hanyagul szexi összhatás még igazán belefér a franciás stílusba, míg a platformos csizmával és a színes napszemüveggel a hetvenes évek hangulatára erősített rá.

 

Kristen Stewart új filmje, a Crimes of the Future szerepel a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában. Az alkotás vörös szőnyeges premierjére szintén Chanelt választott, a márka haute couture kollekciójából. A fehér selyemszoknya már a szabása miatt is kifejezetten látványos darab, a színésznő ehhez egy zárt nyakú hasvillantó felsőt vett fel, melyet kövekkel, gyöngyökkel díszítettek. Tökéletes példát mutatott ezzel a modern, elegáns stílusra, amely csipetnyi extravaganciával megfűszerezve izgalmas összhatást kelt, mégsem közönséges

 

A következő vörös szőnyeges alkalomra úgyszintén Chanelben érkezett. Egy buklénadrágot választott, melyhez szatén, félig nyitott topot kapott fel. Az egész szerelést megkoronázta egy hanyag konttyal és napszemüveggel.

 

Kristen Stewart igazán nőies darabokban mutatkozott Cannes-ban, ám sajátos stílusát is belecsempészte az elegáns szettekbe. Remekül megteremtette az egyensúlyt, hiszen egyszerre volt modern és klasszikus. Nem szakított teljesen a rá jellemző stílusjegyekkel, ám csak finoman adagolta a hanyagul laza, vagány elemeket. Láthatóan komfortosan érezte magát ezekben az összeállításokban, hiszen valósággal ragyogott a vörös szőnyegen. Reméljük, a jövőben többször láthatjuk ennyire sikkesnek.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Képek a cikkben: Samir Hussein, Daniele Venturelli, Marc Piasecki, Lionel Hahn / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés