Ha valaki esküvőre hivatalos, nélkülözhetetlen az elegáns ruha, ám számtalan olyan verzió közül lehet válogatni, amelyeket nem csak egyetlen alkalommal viselhetsz. Ezek a legnőiesebb darabok az üzletekben.

hirdetés

Nőies, elegáns ruha esküvőre

Egy esküvői meghívás nem csupán a romantikus hangulatot és a buli élményét hozza magával, a vendégek számára bizony anyagilag is igencsak megterhelő lehet a ceremónián és a lagzin való részvétel. Még akkor is a pénztárca mélyére kell nyúlni, ha az ifjú pár hangsúlyozza, hogy nem kér nászajándékot, ugyanis a legtöbb esetben a ruha, a cipő, a kiegészítők beszerzése, illetve maga az utazás sem kétfilléres móka. Ettől függetlenül mindenképp megéri eleget tenni a meghívásnak, hiszen nem csak egy örömteli nap részese lehetsz, hanem már a puszta jelenléteddel kifejezheted támogatásodat. Ennek fényében, illik megtisztelni az ifjú párt azzal, hogy az eseménynek megfelelő, elegáns öltözékben és ünnepi hangulatban érkezik az ember.

Költséghatékonyság céljából praktikus lehet, ha nem csak egyetlen alkalomra vásárolsz elegáns darabot, noha nem egyszerű eltalálni azt a fazont, ami valóban több alkalommal vethető be, és akár más típusú eseményeken is megállja a helyét.

A galériában mutatunk néhány impozáns darabot, amelyek kellően elegánsak egy esküvőre, ám a nyári melegben vagy éppen a munkahelyen éppúgy viselhetők. Árakkal, lelőhelyekkel nézheted meg a csinos ruhákat.

 

A tökéletes elegáns ruha megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat, pláne akkor, ha esküvőre készül valaki. Vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeknek célszerű eleget tenni, ha lagzira hivatalos az ember. A ruha nem lehet túl rövid, piros, fekete vagy éppen fehér. Fontos, hogy a vendég ne öltözze túl a menyasszonyt, így a repertoár azért jelentősen szűkül.

A legjobb, ha sikerül olyan darabot találni, amely az egyszerű hétköznapokon és egy esküvőn éppúgy megállja a helyét. Célszerű vidám, színes verziók között nézelődni, de a mintás ruhákkal sem lehet nagyot hibázni. A fazon mellett az anyag az, ami nagyban meghatározza, hogy az adott kreáció elegánsan mutat-e, vagy sem. A nyári melegben a légies, könnyed darabokat érdemes előtérbe helyezni, ezeket pedig akár munkahelyen is bátran lehet viselni.

Az nem feltétlenül előnyös, ha túlzottan mély a dekoltázs, vagy sokat mutat a ruha. A praktikusság szempontjából sem, hiszen nem csak az esküvőn okozhat kínos, kellemetlen pillanatokat, a látványos kivágás rontja a ruha kihasználásának lehetőségeit, ugyanis kizáró ok lehet egy-egy esemény, vagy akár az irodai öltözködés alkalmával. A letisztult, könnyed vonalvezetésű, visszafogott darabokkal azonban tnem lehet hibázni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés