Kate Hudson mindenkit lenyűgözött a vörös szőnyegen, az általa viselt estélyi elképesztően nőies és dögös volt.

hirdetés

Kate Hudson szó szerint ragyogott a vörös szőnyegen: ez az estélyi felülmúlhatatlan

Az idei Critics’ Choice Awards vörös szőnyegén egyértelműen Kate Hudson ragyogott a legszebben. A 43 éves színésznő olyan ruhát választott az estélyre, amelynek láttán abszolút eláll a lélegzet. A hírességeknek nincs könnyű dolga a különböző gálák, díjátadók alkalmával, ugyanis már egy pici divatbaki is elegendő ahhoz, hogy mindenki a félrement választásról beszéljen. Olyan ruhát kell választaniuk, amiben jól érzik magukat, passzol a személyiségükhöz, mégis lenyűgözően nőies összképet teremt.

Kate Hudson most hatalmas divatpillanatot okozott, ám a szó legpozitívabb értelmében. Az általa viselt Oscar de la Renta kreáció tökéletesen kihangsúlyozta fantasztikus alakját, miközben cseppet sem volt túlzó vagy közönséges. A hátul kivágott fazon hihetetlenül elegánssá teszi a megjelenést, az áttetsző, különleges anyag pedig még tovább fokozza a sejtelmes, nőies összhatást.

Képek: Steve Granitz/FilmMagic/Frazer Harrison/Getty Images.

 

A ruha szabása rendkívül egyszerű és letisztult, a különlegessége egyértelműen a mintázatában és az anyagában rejlik. A színésznő finom ékszerekkel kombinálta, egyáltalán nem tolta túl a cicomát. Kate Hudson egyébként fantasztikus érzékkel válogat az estélyi kreációk közül, nem meglepő, hogy most sem okozott csalódást rajongóinak.

Általában visszafogottabb darabokat visel, bár szereti a sejtelemesen kivágott megoldásokat is. Ez a ruha egyértelműen felülmúlja eddigi választásait, hiszen nem mutat túl sokat, mégis roppant szexi és izgalmas.

A gyönyörű darab hűen tükrözi a 2023-as trendeket, a metálfényű ruhák, a romantikus tüllök és a könnyed, mégis dögös kivágások abszolút dominálni fognak idén mind az utcai, mind az elegáns, estélyi divatban. A színésznő a sminkjével még inkább ráerősített az izgalmas fémes hatásra, ugyanis csillogó ezüst szemsminket választott az alkalomra.

Kiemelt kép: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Steve Granitz/FilmMagic/Frazer Harrison/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés