Az Alkonyat szériából ismert színésznő egészen új oldalát csillogtatja meg a világnak. Igaz, hogy újdonsült képeit nézni kell egy picit, amíg meglátjuk benne a jól ismert vonásait, de ez a vagányság sosem állt annyira távol tőle.

Kristen Stewart már egy ideje tépettre vágott, foltokban kiszőkített frizurával sokkolja rajongóit, akik közül sokan idegenkednek a színésznő meglepő külsejétől, míg mások agyondicsérik. A filmelőzetesek megjelenése óta már nem titok, hogy az Alkonyat sztárjának punk ihletésű stílusváltása a Charlie angyalai című film legújabb adaptációjának szól, amelyben a három angyal egyikét játssza.

A film novemberben kerül a mozikba, ám Kristen Stewart vagány, dögös megjelenését már most meg lehet csodálni, egy szuper divatanyagnak köszönhetően, amit a koreai Vogue készített.

A színésznő ugyanis nemcsak az új filmjének, hanem a Chanel divatháznak is elkötelezte magát, így nem kérdés, hogy a Chanel szöuli szülinapi show-ján is ott volt májusban, és ha már úgy alakult, a koreai Vogue  gyorsan lencsevégre kapta, méghozzá a nyolcvanas-kilencvenes éveket megidéző Chanel-darabokban.

Ám nem csupán a mindenki által szajkózott retró divatelemek kerültek elő, hanem egészen meglepő koncepciót építettek fel az egyiptomi inspirációval. Köztudott, hogy Kristen Stewart szereti a maszkulin stílusjegyeket, ám a punkos frizurája, és a láthatatlanra szőkített szemöldöke ellenére, a nőies, csábos oldalát is bevetette a fotók kedvéért. Hyea W. Kang képein főként a Chanel divatház kreációiban láthatjuk az alkalmi modellt: a stylist, Eunyoung Sohn, a Métiers d’Art kollekcióból válogatott ruhákat a színésznő számára.

 

Kiemelt kép: Han Myung-Gu/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Hyea W. Kang/Vogue Korea.

  • Megosztás:
hirdetés