A kortalan stílus akkor valósul meg igazán, ha nem csak az öltözködést hatja át, hanem az életvitelben éppúgy megnyilvánul, a 62 éves blogger esetében pedig pontosan így van. Hitelessége és motiváló ereje miatt rengetegen rajonganak érte az Instagramon és TikTokon.

hirdetés

A 62 éves Gym Tan ajándékként, és nem korlátként tekint az életkorára. A Szingapúrból származó hölgy körülbelül 28 éve dolgozik a divat- és ruhakereskedelem világában, ebből 26 évet Hongkongban töltött. Majd férjével és két gyermekével Kaliforniába költözött, ahol meglepetten tapasztalta, hogy kifejezetten egyszerű ruhadarabokkal alapozzák meg a stílusukat az emberek. Ez adta az ötletet számára, hogy California is too casual legyen a fotó- és videóblogja neve.

Gym az egészséges életmód híve, hatvan felett is aktív, tele van energiával, tervekkel, ötletekkel. Életvidám, pozitív gondolataival sok nőt inspirál a környezetében és az interneten keresztül. Naponta fut, már háromszor teljesítette a maratont, emellett sokat gyalogol, és pihenésképpen gyakran jógázik.

Elképesztően fitt, a megjelenéséből és minden porcikájából az sugárzik, hogy fantasztikusan érzi magát a bőrében. Szerinte abszolút fejben dől el, hogyan vélekedünk az öregedésről. Kár félni tőle, keseregni rajta, hiszen a hosszú élet ajándék, és önmagában az időskor nem szab gátat annak, hogy fejlődjünk és élvezzük az életet. A 62 éves blogger szerint az öregedést ugyan nem tudjuk megállítani, de tehetünk azért, hogy jobb legyen.

Bár kezdetben csupán öltözködési tanácsokat osztogatott blogjában, egyszer csak azon kapta magát, hogy a kortalan stílus szószólója lett. Kedvenc mottója: „Style has no age.” Ez magyarul annyit tesz, hogy a stílus szempontjából abszolút mindegy, ki hány éves. Felnőttként az életkor teljesen irreleváns az öltözködést illetően, leginkább az számít, hogy mi áll jól nekünk és miben érezzük jól magunkat.

A divat a szabadság és az önkifejezés nyelvén beszél, amit csak azok érthetnek meg igazán, akik tudják, milyen szabadnak lenni, és alaposan ismerik önmagukat.

A 62 éves blogger a kortalan stílus és a kortalan élet híve

Gym Tan 38 évesen ment férjhez, a lánya születésekor 39 éves volt, a fiát pedig 44 évesen hozta világra. Úgy érzi, sohasem késő rátalálni önmagunkra, felfedezni új dolgokat, vagy újrakezdeni mindent. Talán épp ezért érzi roppant inspirálónak Mae West amerikai színésznő egyik híressé vált mondását: „Sohasem vagy túl öreg ahhoz, hogy fiatalabb légy.”

Barátja, Ting Ma szintén erős motivációt jelent számára.

Az 52 éves nő nem csak a megjelenésével, öltözködésével, hanem a kondíciójával is abszolút ellentmond az ötven feletti nőkről alkotott sztereotípiáknak.

A 62 éves nő szintén rácáfol arra, ahogyan mások gondolkodnak az öregedésről. Nem az a célja, hogy huszonévesnek nézzen ki, és nem akarja azt az illúziót kelteni, hogy újraéli a fiatalságát.

Úgy véli, minden életszakaszunkban változunk, fejlődünk, éppen ezért hatvan felett már nem úgy gondolkodunk, mint mondjuk, harmincévesen, és ez így van rendjén.

Ám az mindenkinél fejben dől el, hogyan éli meg az öregedést, mit érez az elmúlással, az idősödéssel kapcsolatban. Vannak emberek, akik egy új esélyt látnak ebben az életszakaszban, és vannak, akik a fiatalságukat siratják. Ő az előbbit választotta, úgy döntött, hogy amíg testileg-lelkileg képes rá, kihozza magából a legjobbat, ennek megfelelően éli az életét.

Határaink fiatalon is vannak, és mindig is lesznek, éppen ezért egyénileg változó, hogy kinél mi a maximum, amit meg tud lépni.

Gym Tan a kortalan stílus híve, ami nem csak az életvitelében, hanem az öltözködésében éppúgy megmutatkozik. Bátran megéli nőiességét, és bár a letisztult, úgynevezett basic ruhákat kedveli, mindig különleges a megjelenése. A nőies, a sportosan elegáns, és a lezser cuccokat is önazonosan, hitelesen viseli, roppant jó érzékkel válogatja össze a fazonokat.

A frizurája és a sminkje is roppant visszafogott és egyszerű, ám a finom részletekkel elért összhang azonnal szembetűnő. A bőrápolási rutinját és az étkezési szokásait is szívesen megosztja követőivel, és persze, rendszeresen jelentkezik stílustippekkel.

A 62 éves blogger megtestesíti mindazt, amit a kortalan stílus fogalma takar, és kifogyhatatlan energiával rendelkezik. Rengeteg időt tölt a családjával, fotózásokon vesz részt, egyszerűen évezi, amit csinál, és ez a legfontosabb, amit átadhat az embereknek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés