Kim Kardashian már meglebegtette, hogy milyen lesz az idei fürdőruhadivat. Extra nőies fazonokban pózol a fotókon.

hirdetés

Kim Kardashiantól nem állnak távol a dögös, nőies fotók, melyek tökéletesen átadják vonzerejét. Gyakran mutatkozik fürdőruhában, így senki nem lepődik meg azon, hogy saját márkájának darabjait ugyancsak ő maga népszerűsíti. Ami azt illeti, teljesen felkészült a bikiniszezonra, hiszen szemmel láthatóan fantasztikus formában van. Ennek ellenére most mégsem Kim személye a lényeg a kampányban. Sokkal inkább az általa viselt fürdőruhákon van a reflektorfény és a fókusz.

A Skims számára különösen fontos a testpozitív szemlélet, ennek fényében dobja piacra legújabb kollekciót, s az új fürdőruhák úgyszintén ezen az elven születtek, természetesen az aktuális trendeket figyelembe véve. Olyan fazonokkal rukkolt elő a márka, amelyek bármilyen alkati adottság esetén szépen formálják a vonalakat, illetve felerősítik a nőies, vonzó kisugárzást.

Kim Kardashian megmutatta, milyen lesz az idei fürdőruhadivat

A fürdőruhatrendek ugyanúgy változnak, ahogy az utcai divat is szezonról szezonra átalakul. Minden évben más és más fazonok kerülnek előtérbe. A retró stílusjegyek visszatérésével a divat felkapta a klasszikus vonalvezetésű ruhadarabokat. Úgy tűnik, hogy a fürdőruhák terén is érzékelhető lesz a múltidéző hangulat.

Kim Kardashian megmutatta, hogy milyen fazonok lesznek a legnépszerűbbek idén. A legtöbb darab látványos alakformáló hatással bír, bármilyen alkati adottság esetén bátran, magabiztosan viselhető. A fotókon dögös bikinik és egyrészes fürdőruhák egyaránt láthatóak, ráadásul a retró minták ugyancsak visszatérnek. Kim Kadashian otthonosan mozgott a kamerák előtt, valóban inspiráló képek születtek!

Ami elsőként feltűnik a Skims kollekciójában, hogy az állatminta, valamint a piros szín igencsak hangsúlyos divatelem lesz a strandszezonban. Bár a fürdőruhák esetében csak kevesen merik bevállalni a merész színeket és mintázatokat, az idei mob wife trendet tekintve mégsem olyan különös a márka választása.

A retró stílus visszatérésével a fürdőruhák palettájára is visszatérnek a klasszikus fazonok. A szimpla háromszög alakú felsőrész nyakba kötős pánttal igazi kétezres évekbeli hangulatot teremt!

Az oldalt megkötős bugyik szintén praktikusak, ugyanis mindenki személyre szabottan állíthatja a nagyságukat. Az elmúlt években kissé háttérbe szorult ez a klasszikus fazon, ám Kim fotói alapján idén visszatér, sőt listavezető pozícióba kerül nyáron.

A magasan felívelő, derékhangsúlyos kialakítású bugyik ráadásul nőiesen és előnyösen formálják az alakot, kiemelik a derékvonalat. A retró fürdőruhák új viselési módja éppúgy feltűnik a képeken, Kim ugyanis fordítva kötötte meg a felsőt, amitől egészen más hangulatot és stílust kap a bikini.

És ha már retró, a Baywatch-hangulatú fürdőruháról sem feledkezhetünk meg! Kim Kardashian pont úgy fest benne, mint Pamela Anderson, csupán a hajszín az, ami egyáltalán nem stimmel. Az egyrészes fürdőruhák rendkívül divatosak lesznek idén, múltidéző és modern fazonok egyaránt lesznek a kínálatban.

Az egyik legnőiesebb bikini 2024-ben egyértelműen az ejtett vállú fazon lesz, ami izgalmas, nőies, mégis kényelmes viseletnek ígérkezik.

Kiemelt kép: Monica Schipper/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés