Mesés, nőies fotók készültek A Bridgerton család színésznőjéről, Nicola Coughlan most egy egészen más arcát mutatta.

hirdetés

A Bridgerton család című sorozat legújabb évadában a korábban szerelemben cseppet sem szerencsés Penelope karaktere került fókuszba. Nem meglepő, hogy ennek apropóján az őt alakító színésznő, Nicola Coughlan is alaposan kiélvezheti mostanában a rivaldafényt.

Rengeteg vörös szőnyeges eseményen és fontos rendezvényen tűnik fel, de a magazinokban és a kampányfotózásokon éppúgy aktívan jelen van. Egyre több márka figyel fel a színésznő nőies kisugárzására, most a Kim Kardashian nevéhez köthető SKIMS kérte fel Nicolát egy mesebeli, gyönyörű fotózásra.

Nicola Coughlan nőies darabokban: mesés fotók készültek róla

Nicola Coughlan ez idáig leginkább háttérszereplőként, mellékszereplőként tűnt fel a hihetetlenül népszerű sorozatban, ám A Bridgerton család sztárja idén határozottan felhívta magára a figyelmet. Nem csupán a karaktere, a színésznő is előlépett a rivaldafénybe. Egyre több együttműködést vállal el, gyakorlatilag nincs olyan hét, amikor ne találkozhatnánk a fotóival.

Már önmagában az a tény, hogy 37 évesen egy fiatal hölgyet személyesít meg, elárulja, hogy Nicola Coughlan babaarcával, hibátlan bőrével és nőies alakjával igencsak meghazudtolja az életkorát. Manapság azonban nem csak gyermeki báját helyezi előtérbe, nőies, dögös oldalát éppúgy megvillantja.

Izgalmas, gyönyörű és elképesztően nőies fotósorozatot lőttek róla a SKIMS kampányához. A színésznőről készült képek egy régi festmény látszatát keltik, olyan, mintha Botticelli Vénusz születése című képe ihlette volna a koncepciót.

Nicola Coughlan finom, hófehér bőre és arisztokratikus kisugárzása remekül passzol a festményszerű összhatáshoz. A képek adta időutazás talán nem is véletlen, hiszen A Bridgerton család is az 1800-as évek elején játszódik, a színésznőnek tehát nem volt nehéz felvenni a múltbéli sikk hangulatfonalát.

A képek Nicola természetes szépségére helyezik a hangsúlyt, miközben az alakkövető, testhezálló darabok a nőies vonalakra terelik a fókuszt. Az efféle ruhafazonok hihetetlenül népszerűek manapság, ám sokan azt gondolják, hogy a modellekre jellemző testarányok  és gazellalábak kellenek ahhoz, hogy valakinek jól álljanak. A színésznő most rácáfolt erre, ugyanis a SKIMS legújabb ruhái fantasztikusan mutatnak nőies idomain.

A 37 éves Nicola Coughlan mindig tud meglepetést okozni. Aki figyelemmel kísérte a sorozatot, egészen más külsővel szokta meg a színésznőt. Penelope sokáig rikító ruhákat varratott magának, Nicola a való életben azonban mindenkit megbabonáz nőiességével.

A kollekció a hagyományos pasztellszíneknek köszönhetően rendkívül friss és visszafogott, miközben abszolút előtérbe helyezi a vonzerőt. Nem kell megriadni a testhezálló ruháktól, idén nyáron mindent visz ez a kilencvenes éveket megidéző fazon, ráadásként pedig nemcsak trendivé teszi a megjelenést, hanem hangsúlyt ad a nőiességnek.

Kiemelt kép: Lia Toby/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés