Kim Kardashian ismét elővette a dögös oldalát, a szőke haj elképesztően jól áll neki!

hirdetés

Az elmúlt időszakban Kim Kardashian inkább a visszafogott, nőies oldalát mutatta a kamerák előtt. Meglepően kifinomult kampányfotók készültek róla, de még a vörös szőnyegen is meglepetést okozott elegáns, sikkes ruhaválasztásaival. Noha egy időre háttérbe szorította a dögösködést, a Dolce & Gabbana tavaszi darabjait ismét bevállalós képekkel népszerűsíti.

Nem csupán a ruhák és a pózok adják a fotósorozat pikantériáját, a 42 éves híresség új hajszínével éppúgy felhívta magára a figyelmet. A fakó szőke remekül áll neki, habár a fekete-fehér képek kevésbé adják vissza a változás hangsúlyosságát. Kim azóta már visszaváltott a jól megszokott barnára, pedig a platina csodásan passzolt merész, nőies stílusához.

Kim Kardashian ismét megmutatta dögös oldalát: a szőke haj remekül áll neki

Kim Kardashian esetében nehéz azt a szót használni, hogy meglepő. A valóságshow-szereplő aligha tud újat mutatni, olyan fotózásokat és szetteket is bevállalt már, amit mások álmaikban sem mernének. Kim személye és stílusa még a mai, változatosságot és merészséget befogadó divatvilágban is roppant megosztónak számít, előfordul, hogy egyeseknél tényleg kiveri a biztosítékot ruhaválasztásaival.

Az elmúlt időszakban részben talán ezért is igyekezett megmutatni a benne rejlő visszafogottságot, ám most újra emlékeztette rajongóit arra, hogy vadóc énje sem veszett el. A Dolce & Gabbana legújabb kampányával abszolút felkavarta az állóvizet.

 

A Dolce & Gabbana idei tavaszi-nyári kollekciója minden 2023-as trendet felsorakoztat. A menő állatminta, a látványos csillogás, a latex és a metálhatású anyag egyaránt megjelenik a kollekció részleteiben. A merészebb darabok mellett a kifinomultabb vonalvezetésű holmik éppúgy feltűnnek. Kim Kardashian éppen ezért volt remek választás a kampányfotózáshoz, az ő személyes ízlése, egyedi stílusa legalább ennyire változatos.

 

Az átlátszó lakkhatású fekete ruhát már viselte is egy eseményen. A Dolce & Gabbana menő darabjai tökéletesen passzolnak merész stílusához. A sikkes kreációk a vadóc, dögös megjelenést vegyítik a letisztult, nőies vonalvezetéssel.

Kim Kardashian a pózokat sem fogta vissza, ismét dögös, tudatosan megválasztott szexi pózokban flörtölt a kamerával. Ez tőle cseppet sem szokatlan, kifejezetten szereti hangsúlyozni nőies alakját, s ha szükséges, még a kényelmetlen lábtartást is bevállalja a látványos, tökéletes eredmény érdekében.

Pontosan tudja, hogyan váljon igazán dögössé, miközben nem kelt magamutogató, kihívó hatást. A vérében van a sikk, magabiztos kisugárzása pedig remekül passzol a Dolce & Gabbana koncepciójához. A képek egy 18. századi olasz villa részleteit mutatják meg, ami mellett az új kollekció darabjai még nőiesebbnek és feltűnőbbnek hatnak.

Kim a háttérmunkálatokról úgyszintén megosztott pár képet, ahol a fotósokkal és más szakemberekkel látható. A hangulat láthatóan felszabadult és könnyed volt. A híresség több alkalommal dolgozott már együtt a tehetséges fotóspárossal, az összhang tehát abszolút nem véletlen.

Kiemelt kép: MEGA/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Mert & Marcus/Dolce & Gabbana.

  • Megosztás:
hirdetés