Roppant stílusosan mutat a fürdőruha a strandon, ha feldobod néhány apró, ám annál látványosabb kiegészítővel. Mutatjuk a legmenőbb divattippeket.

hirdetés

A fürdőruha már önmagában csinos és sikkes lehet, hiszen a manapság beszerezhető fazonok sokszor egészen különleges díszítőelemekkel, fodrokkal, övekkel vannak ellátva. A legfontosabb, hogy az adott darab megfelelően passzoljon az alakra, illetve az, hogy a viselője jól érezze magát benne. A strandon azonban nem csupán a fürdődressz megválasztásával tehetsz a stílusos megjelenésért, néhány aprósággal érdemes megbolondítani az összképet.

Stílusosan a strandon: így még mutatósabb a fürdőruha

Csinos strandkendő

A strandkendők évekkel ezelőtt meghódították a nyári divatot, idén pedig újult erővel, merész színekkel és különleges mintákkal tértek vissza a trendek közé. Egy légies darab elképesztően fel tudja dobni a fürdőruhás összképet, persze célszerű olyan változatot beszerezni, amelyik árnyalatában tökéletesen passzol az aktuális bikinihez. Komfortosabbá is teheti a strandon töltött időt, ugyanis a derék köré tekerve eltakarja a kis pocakot és a zavaró felesleget, a vállon viselve pedig óv a durva napégéstől.

A strandkendőket számtalan módon viselheted, a videóban több opciót is láthatsz.

Oversize ing

Az oversize, túlméretezett ruhadarabok roppant divatossá váltak az elmúlt években, a bővebben szabott ingeknek pedig nem csupán az utcán veheted hasznát. Az erős napsütésben kifejezetten jól jöhet egy lenge anyagú, könnyed ing, ami nem mellesleg szuperül mutat fürdőruhával kombinálva. Akár bikinivel, akár egyrészes dresszel is viselheted, mindenképpen feldobja a strandos megjelenést.

Lenge strandruhák

A lenge strandruhák talán a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldásai a strandszett megbolondításának. A megkötős változatok garantáltan nem csúsznak le, hálós anyaguknak köszönhetően átengedik a levegőt, sejtelmessé teszik a fürdőruhás megjelenést. Védelmet nyújtanak az erős UV-sugarak ellen, miközben a karcsúsított fazonok szépen formálják, tagolják a sziluettet.

Ékszerek és öv

Egy csinos öv határozottan fel tudja dobni a szimpla úszódresszt. Egy pillanat alatt hangsúlyossá teszi a karcsú derékvonalat, illetve egy kicsit sikkesebbé, nőiesebbé varázsolja a fürdőruha egyszerű megjelenését. Az ékszereket sem kell feltétlenül otthon hagyni, ha strandra igyekszel, ám arra mindenképpen figyelj, hogy a kiegészítőket a vízbe semmiképp ne vidd magaddal. Egyrészt könnyedén elhagyhatod őket, másrészt a fürdőzés árthat nekik, elszíneződhetnek és korrodálódhatnak. A fémes kiegészítők sokak bőrét irritálják erős napsütésben, így nem árt textilből vagy műanyagból készült karkötőket, színes gyűrűket viselni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés