Kim Kardashian esetében abszolút megszokott, hogy a róla készült kampányfotók igencsak kihívó és merész hangulatot közvetítenek, ám a valóságshow-sztár egyre gyakrabban mutatja meg visszafogott, nőies oldalát.  A Balenciaga képsorozata komoly témára enged asszociálni, így kivételesen valóban szükség volt Kim finom, letisztult megjelenésére.

hirdetés

Kim Kardashian általában nem fogja vissza magát, legyen szó a hétköznapi öltözködéséről vagy a vörös szőnyeges megjelenéseiről, rendszerint egyedi és dögös holmikban tündököl. A különböző kampányfotózások alkalmával sem a szégyenlősségéről híres, legutóbb például az egyébként is kihívó, merész combcsizmákban illegette magát.

A Balenciaga őszi-téli kampánya azonban megkívánta a visszafogott nőiességet, a koncepcióba aligha fért volna bele a túlzó, magamutogató pózolás. Noha Kim manapság egyre gyakrabban villantja meg kifinomult, elegáns oldalát, a divatrajongók számára még mindig szokatlan, amikor a valóságshow-sztárt egy könnyed, cseppet sem túlfűtött reklámban látják.

A Balenciaga kampánya igencsak elgondolkodtató képet vetít a szemlélődő elé. Noha egy őszi-téli sorozatról van szó, a háttér, valamint maguk a ruhák sem feltétlenül kategorizálhatók be egyértelműen a hideg szezon repertoárjába. A kiszáradt, kitikkadt föld és a bunda párosa szomorú látványt, bizonytalan jövőképet mutat, miközben a hóesésben, vékony ruhában sétáló modell megjelenése szintén az időjárás változását, szeszélyességét illusztrálják.

Képek: Daniel Roché/Balenciaga.

 

Kim Kardashian visszafogta magát: ezek a kampányfotók szokatlanul komolyra sikerültek

Mivel a fotók abszolút a klímaváltozás nehézségeire engednek következtetni, Kim Kardashian most komoly, visszafogott nőként tűnik fel a kampányban. Őszintén szólva kifejezetten jól áll neki ez a szerep, a koncepció valóban egészen más kisugárzást eredményez.

Őszi-téli kampány ide vagy oda, a fotókon látható szettek cseppet sem a klasszikus hideg szezonos összeállításokat képviselik. A vastag bunda után Kim egy virágos ruhában tűnik fel, ami az elsivatagosodott tájhoz és a hatalmas hóviharhoz hasonlóan a szélsőséges időjárása utalhat.

Képek: Daniel Roché/Balenciaga.

 

A szeszélyes időjárás abszolút megkívánja a divattól, hogy tartsa vele az őrült tempót. Manapság már cseppet sem egyértelmű, hogy egy őszi vagy téli napon a vastag bundakabát lesz a jó választás, ahogy nyáron sem lehet minden egyes nap miniszoknyában rohangálni.

Kim már korábban is viselte a viharos fotón látható, gyönyörű kék árnyalatban pompázó Balenciaga ruhát. A Vanity Fair Oscar partyn tűnt fel az ámulatba ejtő kreációban.

Kép: Frazer Harrison/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Daniel Roché/Balenciaga/Frazer Harrison/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés