Karrierje szempontjából Kate Moss ismét a csúcson van, a 47 éves szupermodell utoljára a kilencvenes évek elején volt ennyire sikeres. Pár évvel ezelőtt egészségesebb életvitelre váltott, azóta rendszeresen edz, és a kozmetikai kezeléseket sem veti meg. Sorra kapja a felkéréseket, most épp alapozót népszerűsít, a natúr sminktrend jegyében.

hirdetés

Az idei sminktrend meghatározó része a natúr vonal, mely hagyja a bőr textúráját érvényesülni. Jó ötlet, hogy a 47 éves modellel népszerűsítik a leheletnyi alapozót, ami egységesíti az arcbőrt, de nem fedi el teljesen, csupán finomítja a vonalkákat.

Kate Moss neve a kilencvenes évek óta világszerte ismert, bár volt egy kisebb kihagyása, még ma is aktívan modellkedik. A szupermodell pályája elején nem vetette meg a szórakozást, hajnalig tartó dorbézolást. Akkoriban gyakran a szemére vetették, hogy nem az egészség mintaképe, és hát kicsapongó életmódja idővel a bőrén is megmutatkozott. Ám még időben váltott, átállt az egészséges étkezésre, azóta sokat edz, emellett a bőrére, mindennapi szokásaira is nagyon odafigyel.

Megjelenésén és közérzetén is sokat javított a kiegyensúlyozott életmód, sőt, a karrierjén úgyszintén nagyot lendített, csillaga immár közel harminc éve töretlenül ragyog. A nevével szinte bármit el lehet adni, ezért nem meglepő, hogy a márkák imádnak együtt dolgozni vele. Hanyag eleganciájával sohasem tűnik túl modorosnak vagy pózernek a kamerák előtt, és szinte bármilyen szerep jól áll neki. Nem lehet beskatulyázni, éppúgy jól mutat egy elegáns ékszerreklámban, mint egy letisztult sminkkampányban.

Kate nemcsak erős kisugárzását őrizte meg, hanem bájos arcvonásai sem változtak sokat. Az évek során érettebbek, határozottabbak lettek a vonásai. Nem torzította el az arcát túlzott plasztikával, természetes maradt, és a smink, illetve retusálás nélküli fényképeket is bátran bevállalja.

Kate Mossnak jól áll az új sminktrend: csak leheletfinom alapozót kapott

A 47 éves modell nem szeretne görcsösen fiatalabbnak látszani a koránál, sokat tesz külsejéért, de nem a fiatalságkultusz megszállottja. Bár gyakran retusálják a fotóit, manapság egyre őszintébb felvételek készülnek róla.

Kate vonásait a legújabb képein sem rajzolták át, megmaradtak a természetességnél. A híres sztársminkes, Charlotte Tilbury új alapozóit reklámozza. A kozmetikumok nagyszerűen illeszkednek az aktuális sminktrendekhez, mivel könnyűek és leheletfinom fedést biztosítanak. Egységesítik a bőrt, eltüntetik az apróbb bőrhibákat, ám nem keltenek nehézkes, vastag maszkhatást, megmarad a naturális ragyogás.

 

A sminket és a retust sem vitték túlzásba, bár egy keveset formáltak a modell arcán, a szeme körüli ráncok mégis megmaradtak. Kate nagyszerűen néz ki a felvételeken, még a jellegzetes hanyag, csábító arckifejezését is elővette.

 

Kate Moss mellett a Bridgerton család színésznője, Phoebe Dynevor és a modell, Jourdan Dunn is megjelenik a reklámban, hiszen fontosnak tartották érzékeltetni, hogy különféle árnyalatokban kapható a kozmetikai termék. Mindhárom nőt finoman festették ki, szem előtt tartva az aktuális sminktrend natúr irányzatát, de a retus egyiküket sem kerülte el.

 

Kiemelt kép: John Phillips / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés