Kate Moss az elmúlt évek során valódi stílusikonná avanzsált, aki sikkes szettjeivel is rendre a figyelem középpontjába kerül. Ám a 46 éves szupermodell nem volt mindig visszafogottan nőies, leginkább bőrdzsekis, vagány öltözékeivel és villantásaival írta be magát a köztudatba. Bár a merészség ma sem áll távol tőle, sokkal letisztultabb a megjelenése, mint korábban, kifinomult stílusérzékét pedig egy aktuális ékszerkollekcióban is megcsillantja.

hirdetés

A szupermodell öltözködését leginkább a laza és a hanyag jelzőkkel lehetne a legjobban leírni. Imádja a farmert, amit sokszor kombinál pólóval, motoros dzsekivel és magas sarkú cipővel. Bár kedveli a lezser darabokat, a megjelenése sohasem slampos.

Természetesen a vörös szőnyegen mindig elegánsan jelenik meg, ott általában szereti hangsúlyozni a nőiességét. Kate gyakran különféle kiegészítőkkel bolondítja meg az egyszerű alapokra fektetett szereléseit, így szinte már időszerű volt, hogy saját ékszerkollekcióval jelentkezzen.

A Messika márkanév talán keveseknek cseng ismerősen, hiszen jellemzően gyémántból és más drágakövekből sorakoztat fel méregdrága ékszereket, amelyeket zömmel a hollywoodi sztárok viselnek. A cég most a modellel közösen készítette el az új kollekciót, mely álomszép darabokat tartalmaz. A megalkotásuknál Kate Moss egyediségét és eklektikusságát ötvözték Valérie Messika tudásával.

Kate Moss elegáns ékszereket tervezett

Az egyedi ékszerek megalkotásához többnyire Kate Moss már meglévő kiegészítői nyújtották az inspirációt. Sok különleges darabbal rendelkezik, amelyeket a világ minden tájáról szerzett be.

A drága csecsebecséket úgy tervezték meg, hogy akár mindennapi viseletre is alkalmasak legyenek, ám helyet kaptak a feltűnőbb, szuperelegáns nyakékek is. A bagettformára csiszolt gyémántok úgy simulnak a nyakra, mint egy csillogó tetoválás, mely a fényűző art deco hangulatot idézi meg, modern köntösbe burkolva.

 

 

Mivel prémiumkategóriájú ékszerekről van szó, így a terveződuó a luxuscsillogás hangulatához finomította és csiszolgatta a Kate Mossra jellemző bohém stílusjegyeket, sőt, a kampányhoz készült képek is feltűnően visszafogottak lettek. A modell dívaként tündököl a fotókon, és kifejezetten jól áll neki az elegáns megjelenés.

 

Kiemelt kép: David M. Benett / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Marc Piasecki / Getty Images. 

Képgaléria képei: Messika By Kate Moss.

  • Megosztás:
hirdetés