A Bridgerton család vörös hajú Penelopéját alakító színésznő alapos átváltozáson esett át minden forgatási nap előtt. Az őt játszó Nicola Coughlan eredeti hajszíne szőke, és kifejezetten bájos arccal rendelkezik. Ám a divatérzéknek sincs híján, mivel profin válogatja össze a sikkes darabokat.

hirdetés

A Bridgerton család szinte pillanatok alatt vált népszerűvé a nők körében, a napokban pedig már be is jelentették a második évadot. Így tovább élvezhetjük a fondorlatos intrikákkal és mulatságos dialógusokkal tarkított kosztümös sorozatot. Ám a kidolgozott karakterek mellett, a színészekről is érdemes említést tettünk.

A széria erős és független női karakterekben bővelkedik, akik a lehetőségeikhez mérten próbálják alakítani a sorsukat Jane Austen korában. A kosztümös sorozatoktól kifejezetten távol áll a fesztelenség, ám A Bridgerton család a hangzatos zenei betétekkel és mutatós ruhákkal kitűnik a többi alkotás közül. A karakterek széles skálán mozognak, így még mai szemmel is könnyű azonosulni velük.

Penelope Featherington a sorozat duci, csúnyácska karaktere, aki szüntelenül a szerelemről álmodozik. Édesanyja színpompás ruhákkal és hatalmas tolldíszekkel igyekszik lánya megjelenésének hiányosságait orvosolni, és a kérők számára is vonzóvá tenni. Ám a valóságban a Penelopét játszó színésznő kifejezetten bájos és nőies, ráadásul öltözködni is nagyon tud.

A Bridgerton család színésznője stílusos nő a valóságban

Nicola Coughlan nőiesen telt idomokkal rendelkezik, amelyeket előnyösen igyekszik hangsúlyozni. A 34 éves színésznő láthatóan szereti a divatot, hiszen a közösségi oldalán rendszeresen pózol sikkes kreációkban.

Mivel meglehetősen alacsony, így nincs könnyű dolga. A ruhaválasztásra így még nagyobb figyelmet kell fordítania, hiszen egy rossz fazonválasztással optikailag összenyomhatja, vagy szélesítheti az alakját, ám láthatóan Nicola nagyon profi, nem sűrűn hibázik. A magas sarkú cipőkkel könnyedén hozzácsal pár centit a magasságához, ezért rendszeresen választ sarokkal ellátott lábbelit.

Kedveli a nőies szabású egészruhákat, amelyeket gyakran övvel díszít, ezáltal tagoltabbá tudja tenni a sziluettjét.

Az aktuális divatnak megfelelően öltözködik, ám mindig odafigyel arra, hogy az adott fazon jól passzoljon az alkati adottságaihoz. A puffos ujjú darabok nagy kedvencei, a retró divatelem számtalanszor megjelent már az öltözékében.

Nem szokta rejtegetni a vonalait, így az alakkövető kreációk sem hiányozhatnak a ruhatárából.

A kiegészítőkkel is szívesen megbolondítja a megjelenését: kedveli a romantikus apróságokat, amelyek jól passzolnak nőies ízléséhez.

Nicole romantikus stílusából könnyű inspirációt nyerni, hiszen főként a trenddarabokat viseli nőies köntösbe csomagolva.

Szereti a színeket, a harsány és a visszafogott árnyalatok egyaránt megtalálhatóak a repertoárjába. A pasztellszíneket szereti élénk rúzzsal feldobni.

 

Kiemelt kép: David M. Benett / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés