A 19 éves Lila Moss egyre magabiztosabban építgeti modellkarrierjét. Bár szépsége vitathatatlan, és bájos arcával megidézi édesanyja kamaszkori vonásait, sokan úgy vélik, a kifutón és a fotókon sem annyira átütő karakter, mint az édesanyja. Most erősen rácáfolt erre!

hirdetés

Kate Moss lánya nem okozott nagy meglepetést, amikor fejest ugrott a modellszakmába. Lila remek génekkel rendelkezik, hasonlít az édesanyjára, így szinte garantált volt a siker. Sokáig az utánpótlást látták benne, ám hamar kiderült, hogy teljesen más karakter. A tervezők, divattervezők tárt karokkal fogadták, és rögtön látszott, hogy zsenge kora ellenére magabiztos fellépéssel bír mind a kifutón, mind a kamera előtt.

Lányához hasonlóan, Kate Moss is fiatalon csöppent bele a reflektorfénybe, a kilencvenes években egy szempillantás alatt a legfelkapottabb manökenek között találta magát. Kislányos vonásaiért rajongtak a divatszakemberek, legtöbbször még a sminket sem erőltették rá, mert természetes megjelenésével és karizmatikus kisugárzásával annyira egyben volt, mindenféle flanc nélkül. Az angyali arcú Lila bájos karakterét szeretik kiemelni a fotózások során, ám a fiatal lányt nem lehet könnyen beskatulyázni. Igazi vagány, aki még a rövid, tüsi hajat is bevállalja.

Lila Moss kezd ráérezni a modellkedés ízére

Legújabb divatfotóin ismét a bájos, nőies oldalát hangsúlyozták ki. A 19 éves manöken az Ermanno Scervino márkának állt modellt, hogy az új kollekció darabjait népszerűsítse. A képeken kiengedett hajjal szerepel, épp mint Kate a legtöbb róla készült képen. Elsőre nehéz is eldönteni, hogy kit látunk, a képek ugyanis erősen hajaznak édesanyja korábbi felvételeire.

Lila hanyag testtartással pózol, miközben megidézi édesanyja legendás pillantását. Kate Moss a kilencvenes években legtöbbször mereven belenézett a kamerába, miközben felemelte a fejét és résnyire kinyitotta a száját. Ez volt az egyik kedvenc póza, több tucat alkalommal sütötte el a karrierje során. Úgy tűnik, megtanította a praktikára a lányát is. Egy unatkozó, egykedvű tinilány látszatát kelti, aki mégis megigézi az embert.

A fiatal manöken tollas ruhát, csipkés holmikat és flitteres darabokat visel a képeken. A vagány pilótadzsekit bundás rövidnadrággal variálták, ami igazán formabontónak számít. A hetvenes és a kilencvenes évek hangulata mosódik össze a kreációkban, így nem véletlen az akkori divatfotókra való utalás.

Lila Moss remekül fest a felvételeken, láthatóan egyre otthonosabban mozog a divat világában. A pályája szépen ível felfelé, az biztos, hogy sok magazinban találkozhatunk még az angyali arcával.

 

Kiemelt kép: Francois Durand / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés