Kate Hudson az utóbbi időben rákapott az edzésre, és nem is lehet átsiklani afelett, hogy kirobbanó formában van. Karcsú alakjával, bájos arcával mindenhol feltűnést kelt. A divatfotósok egyik kedvencének számít, és egyre többször szerepel a neves márkák reklámarcaként. Csodás a bőre, így abszolút nem értjük, miért szaladt meg fotóin a retus!

hirdetés

Goldie Hawn gyönyörű lánya, Kate Hudson szerencsés géneket örökölt, persze otthoni edzéseivel is sokat tesz azért, hogy megőrizze karcsú alakját. A szőke színésznő büszke formás vonalaira, ám soha nem viszi túlzásba a villantást, mindig ízléses marad. A 42 éves színésznő háromgyermekes anyukaként is igazi energiabomba, számos teendője mellett nagy hangsúlyt fektet a mozgásra és az egészséges életmódra.

Remekül zsonglőrködik a rendelkezésére álló szabadidővel, és amikor csak ráér, aktívan sportol. A pilates évek óta a mindennapjai része, ám szeret biciklizni és úszni. A rendszeres testmozgás mellett nagy gondot fordít az étkezésre, csak egészséges, friss alapanyagokból készült ételeket fogyaszt. A kiegyensúlyozott táplálkozás hozzájárul az erőnlétéhez és a szépségéhez egyaránt.

A színésznő láthatóan odafigyel a bőrápolásra, ám nem szeretne görcsösen fiatalabbnak tűnni a valódi koránál. Nem híve az állandó sminkelésnek, a hétköznapokban gyakran mutatja meg posztjaiban természetes, natúr külsejét.

Túltolták a retust Kate Hudson legújabb fotóin: teljesen megváltozott a színésznő arca

Saját fotóin gyakran filtereket sem alkalmaz a színésznő, viszont a magazinok címlapján gyakran agyonretusált arccal jelenik meg. Valószínűleg nem ő erőlteti a művi korrekciókat, hiszen abszolút nincs gondja az önelfogadással. Sugárzik róla, mennyire jól érzi magát a bőrében, az elálló füleit sem takargatta soha, és gyakran szerepel olyan saját készítésű videókban, amelyekben nem csak bepillantást enged a mindennapjaiba, hanem a fáradt, hétköznapi arcát is megmutatja.

Legutóbb ismét csodás képek készültek róla egy reklámkampány kedvéért. Kate Hudson a Stuart Weitzman ünnepi kollekcióját népszerűsíti, A cipőket pedig elegáns divatfotókon mutatták be. A színésznő minden felvételen gyönyörű ruhadarabokat visel, melyekhez nagyszerűen passzolnak a csillogó, kifinomult lábbelik.

Ám, ami rögtön feltűnik, hogy a felvételek alapos utómunkán estek át, némelyik fotón szinte teljesen megváltoztak a színésznő természetes arcvonásai.

Az a legzavaróbb, hogy nem plasztikus a bőre, így olyan, mintha egy kisminkelt, merev maszkot viselne magán.  Azért is érthetetlen az utómunkákkal való túlkapás, mert Kate Hudson arcán és bőrén igazán nincs mit korrigálni, de még ha lenne, akkor is méltatlan az efféle átalakítás. A reklámfilm szerencsére nem esett át ilyen mértékű retusáláson, így abban sokkal jobban érvényesül a színésznő természetes kinézete.

 

Nem tudjuk megfejteni, hogy miért volt szükség ilyen mértékű Photoshopra, hiszen Kate Hudson csodásan néz ki, és láthatóan elégedett a külsejével. A túlzott retus csak rosszat tett ennek a divatkampánynak, pedig ezt leszámítva csodás képek készültek.

Kate Hudsontól nem áll távol a dögös, elegáns megjelenés, sőt, a csillogást és a hollywoodi glamúrt is abszolút magának érzi. Imádja a feltűnő ruhakreációkat, és a kiegészítőkkel sem szeret spórolni. Ezért igazán illik hozzá ez a koncepció, melyben szexi dívaként tündököl. Reméljük, még sokszor láthatjuk ilyen csodás divatfotókon, eltúlzott retus nélkül.

 

Kiemelt kép: Stefanie Keenan / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés