Paris Jackson nem egy átlagos modell. Lázadó, bohém öltözködésén, és a róla készült képeken is érezhető, hogy nem akar az a tipikus értelemben vett jó nő lenni. Bár még a tetoválásaival is nehéz elterelnie a hangsúlyt arról, hogy mennyire dögös. Michael Jackson lánya most cipőket reklámoz.

hirdetés

Kevés modell mondhatja el magáról, hogy a saját, megszokott stílusához igazítják a kampányt, vagy eleve olyan felkéréseket kap, amely az ő egyéniségét helyezi előtérbe. Általában a fordítottja igaz, vagyis a modell igazodik a márka arculatához. Ám Michael Jackson 22 éves lánya távolról sem nevezhető tucatkampányarcnak.

Paris dalszövegíróként, énekesnőként és színésznőként is tevékenykedik, emellett a modellkedés időnként háttérbe szorul, máskor pedig a csapból is ő folyik. Az utóbbi időben a The Soundflowers című kislemezén dolgozott, ami júniusban jelent meg, így érthető, hogy divatfronton picit eltűnt a színről. Ám őszre egy remek cipőkampánnyal tért vissza, melyben az olasz AGL márka őszi-téli lábbelijeit népszerűsíti.

Paris Jackson nagyon lubickol ebben a reklámban

Michael Jackson lánya a mindennapokban is imádja a kissé hippis, vagy punkos darabokat, így mondhatni, igen közel áll a szívéhez a vintage irányzat. Most sem kellett háttérbe szorítania vadóc egyéniségét, hiszen a kilencvenes évek stílusában készült fekete-fehér fotók abszolút passzolnak hozzá.

 

Míg a legtöbb modellnek átalakuló művésznek kell lennie egy-egy márka kedvéért, Paris önmaga lehetett az AGL Shoes képein. Olyan füstös szemsminket kapott, amit ő maga is gyakran visel a nyilvánosság előtt, a tetkóit sem tüntették el különféle trükkökkel, sőt, az orrkarikájával, vagányságával, és szomorkásan mély tekintetével együtt akarta őt a cipőbrand, mely az olasz kézművesség magas minőségét ötvözi a modern gyártási technikákkal.

 

A neves fotóművész, Paolo Roversi nem elcsépelt kampányfotókat, hanem magával ragadó portrésorozatot készített a fiatal modellről. A vintage bakancsok és fűzős csizmák olyanok, mint Paris Jackson: a nőiesség és a vagányság szerencsés arányban keveredik bennük.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Paolo Roversi/AGL Shoes 2020-as őszi-téli kampány.

  • Megosztás:
hirdetés