Katalin megjelenése minden évszakban sikkes, a nyár végi időszakban is remek ízléssel válogat a ruhák között. Ilyenkor még fel-fellobban a meleg, de az őszi hangulat apránként befurakodik a napokba, ezt a kettősséget pedig a ruhatár is könnyedén követheti. A hercegné többnyire megmarad a klasszikus eleganciánál, ezért általában csinos egészruhákat választ, melyeket időtálló kiegészítőkkel kombinál. Az általa viselt ruhadarabok legtöbbször klasszikus szabásvonallal rendelkeznek, így egyszerű rábukkanni hasonló kialakítású holmikra.

hirdetés

Katalin hercegné megjelenése sokakat inspirál, bármit visel, azt szinte azonnal elkapkodják az üzletekből, de a hasonló fazonokat is egyre többen keresik. Így történt például azzal a zöld, flitteres kreációval is, melyet a róla készült portrén viselt. A drága darab szinte pillanatok alatt fogyott el a webáruházból. Ám a hercegné nem csupán a luxusmárkák kínálatából szeret mazsolázni, többször viselt már olcsóbb kreációkat, és a fast fashion kínálatát sem veti meg.

A nyár végi ruhák között is rá lehet akadni olyan szabásokra, melyekkel lazán megvalósítható Katalin nőies stílusa.

Nyár végi ruhák Katalin hercegné inspirálásával: így valósítsd meg a nőies összeállításait

Katalin hercegné a nyári melegben is elegánsan, nőiesen öltözködik, ám a stylistja által kialakított sikk abszolút nem megy a kényelem rovására. Csupa klasszikus fazon sorakozik a szekrényében, melyek jól kombinálhatók, mégis könnyed, lenge viseletnek számítanak a hőségben, ugyanakkor jól rétegezhetők a nyár végi, kora őszi időszakban. Katalinra nem jellemző a pazarlás, többször előfordult már, hogy ugyanazt a kreációt viselte, így a jól variálhatóságnak még nagyobb szerepe van.

Katalin ruhatárának az alapját főként a derékhangsúlyos egészruhák adják. Az elegáns darabok minden szezonban szerepelnek a repertoárjában, legtöbbször midi fazont visel, ami nem reppen fel egy kósza szellőtől. Kiegészítők tekintetében eléggé határozott, szereti a letisztult cipőket, táskákat. A hűvösebb napokon blézerrel vagy lenge kabáttal dobja fel a bájos holmikat.

A képen látható ruhadarabok sorszám szerint: 1. Zara blézer, 15 995 forint, 2. H&M ruha 6495 forint, 3. Rylko cipő, ecipo.hu, 23 710 forint, 4. Mango táska, 7995 forint.

 

Amikor már veszít erejéből a napfény, előkerülhet a farmer, amit Katalin is szeret sportcipővel kombinálni. A kedvenc darabja könnyedén megvásárolható, a francia márka kínálatából már többször választott lábbelit. A fehér póló és a farmer párosa sosem megy ki a divatból, pasztellárnyalatú blézerrel pedig igazán sikkessé válik az összkép.

A képen látható ruhadarabok sorszám szerint: 1. Mango póló, 2995 forint, 2. Zara nyaklánc, 4995 forint, 3. Mango blézer, 27 995 forint, 4. Zara farmer, 9995 forint, 5. VEJA sportcipő, ecipo.hu, 56 050 forint.

 

Lazább eseményeken a rövidebb fazonok sem hiányozhatnak a megjelenéséből, ám a falatnyi sortok helyett Katalin inkább egy elegáns, fehér bermudára szavazott, amelyet csíkos pulóverrel egészített ki. Ez a tengerészstílusú összeállítás valódi klasszikus, az efféle szettekért még a francia nők is rajonganak.

A képen látható ruhadarabok sorszám szerint: 1. H&M fülbevaló, 7995 forint, 2. H&M pulóver 6495 forint, 3. Zara rövidnadrág, 8995 forint, 4. H&M cipő, 4495 forint.

 

Katalin hercegné nyári ruhatárából könnyedén elleshető pár praktika, hiszen jól variálható, egyszerű, de roppant csinos ruhák sorakoznak a szekrényében, melyek a nyár végi időszakhoz is sok inspirációt nyújtanak. Az időálló kulcsdarabokkal igazán letisztult, nőies lesz az összkép, emellett éveken keresztül mankóként szolgálhatnak.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson / Getty Images. 

Képek a cikkben: Karwai Tang, Chris Jackson / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés