Katalin hercegné karakterét a 19 éves Meg Bellamy alakítja A korona új évadában. A jelmezesek nagyon eltalálták az ikonikus szetteket, a színésznő pedig egyébként is rajong a divatért.

hirdetés

A korona című sorozat alapvetően felkavarja az állóvizet, a rajongók rendszerint tűkön ülve várják az újabb epizódokat. Ma azonban az utolsó évaddal jelentkezik a Netflix, ami talán még az eddigieknél is jobban borzolja a kedélyeket. Noha korábban leginkább a 33 éves Elizabeth Debicki és a Diana hercegné közötti hasonlóság döbbentette meg a nézőket, ezúttal a Katalin hercegnét alakító Meg Bellamy okozott nagy meglepetést.

Ahogy mindig, a forgatáson készült fotók most is hamarabb kiszivárogtak, a képek alapján pedig a jelmezesek munkája egyszerűen lehengerlő és abszolút telitalálat. Nem elég, hogy a színésznő határozottan hasonlít a fiatal Kate Middletonra, az általa viselt szettek is remekül hozzák a hercegné stílusát. A tökéletes összeállításoknak köszönhetően a hasonlóság valóban kísérteties.

Meg Bellamy kiköpött Katalin hercegné a sorozatban

A korona című sorozat népszerűségének titka, hogy a készítők nagyon adnak a hiteles látványra, a színészek pedig igyekeznek tökéletesen megformálni az általuk alakított karaktert. Ehhez nem csupán a színészi játék járul hozzá, a körítés legalább annyira fontos. Ennek nélkülözhetetlen elemei a jól összeboronált szettek, amelyek amellett, hogy korhű stílusban kerülnek bemutatásra, az adott személy ízlését is hűen tükrözik. Katalin hercegné esetében talán nem is volt olyan nehéz dolga az alkotóknak, hiszen hosszú évek óta egyértelműen látható, hogy milyen árnyalatokat, fazonokat és stílusokat kedvel. Persze nehézség, hogy a sorozatban az egyetemista éveiben járó Katalint kell bemutatni.

Noha az évek során hercegné vált belőle, s a brit királyi család tagjai szigorú szabályok szerint öltözködnek, Katalin ízlése és kedvenc darabjai továbbra is helyt kapnak a ruhatárában. Imádja a khaki, zöldes és kék színben pompázó darabokat, miközben a burgundi szintén gyakran feltűnik a ruhatárában. Nem zárkózik el a farmerektől és a lazább dzsekiktől sem, ahogy sportcipőben éppúgy lencsevégre szokták kapni.

Ezt a könnyed, lazán elegáns vonalat tökéletesen megragadták a jelmezesek, Meg Bellamy nem csupán kisugárzásával és megtévesztően hasonló vonásaival, de megjelenésével és öltözékével is tökéletesen hozza a hercegné karakterét.

Képek: Jeff J Mitchel/Andrew Milligan/PA Images via Getty Images/Getty Images.

 

A fiatal színésznőre a divatmárkák és magazinok is rögtön felkapták a fejüket. Természetes szépségével Meg Bellamy hamar a divatvilág új üdvöskéjévé nőtte ki magát. Egyre több divateseményen tűnik fel, valamint különböző divatfotózásokon is részt vett az elmúlt időszakban.

Úgy tűnik, szó szerint lubickol a sikkes, csinos ruhák rengetegében, láthatóan rajong a divatért. Könnyed, nőies kisugárzásával minden tekintetet magára vonz, nem csak a sorozatban, a való életben ugyancsak sikkes és stílusos. Részt vett a párizsi divathéten, ahol a Dior kötelékében tündökölt a kamerák előtt, a Grazia magazin fotózásán pedig Gucci darabokban kapták lencsevégre.

A modern eleganciát kedveli, imádja hangsúlyozni a benne rejlő nőiességet. Noha még csak 19 éves, a stílusa abszolút letisztult és kiforrott, minden alkalommal hihetetlenül sikkesen jelenik meg a rendezvényeken.

Meg Bellamy most szerepel először népszerű filmsorozatban, a castingosok úgy válogatták be Katalin hercegné szerepére, hogy nem volt jelentősebb tapasztalata. A tehetsége mellett valószínűleg a hasonlóság is sokat nyomott a latban.

Kíváncsian várjuk, hogy miként fejlődik a fiatal színésznő szerepe a divatvilágban. Rövid idő alatt több nagy márkával dolgozott együtt, valószínűleg az igazi szárnyalás még csak most veszi kezdetét!

Kiemelt kép: Dave Benett/Getty Images for Cartier/Getty Images.

Cikkfotók: Jeff J Mitchel/Andrew Milligan/PA Images via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés