Katalin hercegné számos különleges ruhadarabot viselt már az elmúlt évek során, melyekre sokan emlékeznek. Ikonikus ruhái sora most tovább bővül, mivel a hercegi pár első hivatalos közös portréjához Katalint egy igazán izgalmas ruhában örökítették meg.

hirdetés

A héten leplezték le Katalin hercegné és Vilmos herceg első hivatalos portréját. A festményt Jamie Coreth festő készítette, a kép pedig a Cambridge-i Egyetem Fitzwilliam Múzeumában lesz kiállítva. A hátteret is ehhez igazították, ezért egy kőfal előtt állt meg a hercegi pár.

Katalin hercegné smaragdzöld ruháját festményen örökítették meg

A festmény több szempontból is különleges. Ez az első portré, ami a hercegi párról készült, és fontos kiemelni Katalin hercegné különleges ruháját. A kreációt a The Vampire’s Wife divatház kínálatából választotta, eredetileg 2020-ban viselte egy sörgyárlátogatás során. A csillogó, midi fazonú kreációval akkor hatalmas meglepetést okozott, mivel korábban sosem viselt ennyire feltűnő darabot.

A ruha szabása egyszerű, sőt, kifejezetten nőies. Ám a fényes anyag megadja a különlegességét. Eredetileg egy egyszerű zöld cipővel viselte a ruhát, ám a festményen már egy Manolo Blahnik látható a lábán. A smaragdzöld Hangisi cipő a márka egyik legjellegzetesebb darabja, a divatrajongó nők nagy kedvence.

 

A ruhaválasztás nem véletlen, mivel Jamie Coreth úgy szerette volna ábrázolni a párt, hogy egyszerre tűnjenek lazának, megközelíthetőnek, illetve előkelőnek és hagyománytisztelőnek. Ezért választották ezt a ruhát, ami tökéletesen kifejezi az általuk fontosnak tartott értékeket. A kreációt brit divattervező álmodta meg, mégis egy forradalmi, szokatlan darab, ami pár évvel ezelőtt talán még nem szerepelt volna Katalin hercegné ruhatárában.

 

Azóta többször viselt Susie Cave által megálmodott darabokat. A smaragdzöld mellett, egy rubinpiros kreációt úgyszintén magára öltött. A The Vampire’s Wife márka ruhái egyre népszerűbbek, ehhez nagyban hozzájárult Katalin hercegné. Az általa hordott darabokat mindig hamar elkapkodják.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson / Getty Images. 

Képek a cikkben: Chris Jackson, WPA Pool / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés