Az enyhén bő szabású, egyenes szárú farmer olyan klasszikus darab, amire mindig számíthatsz. Amellett, hogy roppant nőies és optikailag megnyújtja a lábakat, a stílusok között is jól lavírozgat. Bár a nyár slágerfazonjaként emlegetik, az őszi divat éppúgy a keblére öleli, vagyis biztos lehetsz benne, hogy még jó ideig nem kell a szekrény mélyére száműznöd.

hirdetés

A tiszavirág életű trendek között olykor nehéz olyan farmerfazonra bukkanni, ami minden szezonban megállja a helyét, ráadásul olyan, mint a bumeráng, vagyis egy laza fordulattal mindig visszatér. Az egyenes szárú darab – mely a test vonalát követi, de nem tapad rá a lábakra – pontosan ilyen, ráadásul, kirobbantani sem lehet az évek során elért divatstátuszából.

Ez a nőies farmer nem tűnik el a nyárral: az őszi divat már tárt karokkal várja

Míg a retró farmerek jönnek-mennek, ez a szabás fixen marad, most speciel magas derékkal ellátva. Nagy előnye, hogy szimpla pólóval is roppant nőies, és bónuszként akkor sem rövidíti meg a lábakat, ha bokavillantó fazonnal bír. Karcsúsítja, nyújtja a test vonalát, ugyanakkor sikkes és vagány holmikkal egyaránt jól variálható.

 

A bővebb változatai sem nyomják össze az alakot, sőt, lapos talpú cipővel kombinálva is előnyösen formálja a csípő vonalát. Egyszerű öltözékbe ültetve, kardigánnal, blézerrel összeboronálva éppúgy jól mutat majd ősszel, mint body-val, toppal, vagy lenge blúzzal viselve.

Ha ezt a darabot választod, egy igazán sokoldalú kreációt kapsz, amivel minden évszakban jól jársz. Mutatjuk, milyen könnyű stílusossá varázsolni vele a legegyszerűbb szetteket!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés