Amióta Kaia Gerber megvált a sokáig dédelgetett hosszú hajától, a bob frizura számos verzióját kipróbálta, de úgy tűnik, az állig érő fazon lett a kedvence, amiben számtalan stílusvariáció rejlik.

hirdetés

Kaia Gerber nőiesebb külsőre vágyott, amikor rövidebb frizurára váltott, és persze, az sem elhanyagolandó tényező egy elfoglalt modell életében, hogy a bob sokoldalúan formázható, ugyanakkor könnyen beszárítható fazon.

Valószínűleg a fiatalkori önkeresési folyamat is közrejátszott nála a drasztikus váltásnál, de meglehet, hogy csak ráunt arra, hogy folyton híres édesanyjához, Cindy Crawfordhoz hasonlítják. Mindenesetre nem járt rosszul, sokkal karakteresebb, nőiesebb az állig érő frizurájával. Ráadásul példaértékűen variálja, és a kifutón is izgalmasabbá teszi a megjelenését.

A sokoldalú bob frizura, ahogy Kaia Gerber szereti

A legtöbb nő nem néz ki sok lehetőséget a bob fazonból, pedig ez egy igen változatosan viselhető frizura. A mostani trendeknek megfelelően oldalra fésülve, lenyalva, középen elválasztva, vagy lágy hullámokkal megbolondítva egyaránt rendkívül népszerű, de a fonáshoz és a kontyhoz is jó alapot adhat, csak picit trükközni kell vele.

 

Divatos hajpántokkal, csatokkal felcicomázva is remekül mutat, de akkor sem unalmas, ha csak egyenesre szárítja az ember. Kaia Gerber hajviseleteiből érdemes inspirációt meríteni!

Kiemelt kép: Jim Spellman/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés