Sokan hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a legegyszerűbb szettek éppúgy sikkesek lehetnek. Ilyen a farmer és póló párosa is, ami néhány apró részlettel, kiegészítővel, könnyen nőiessé varázsolható.

hirdetés

A farmernadrág és a póló mindenki szekrényében megtalálható, ezek a kulcsdarabok pedig bármikor kisegíthetik az ember lányát, amikor úgy érzi, nincs mit felvennie. Jól jönnek akkor is, amikor nincs idő átgondolt öltözéket összeállítani, ám a kényelem mellett mégis fontos a csinos, stílusos összhatás.

Laza, mégis nőies szettek a farmer és póló verhetetlen párosával

Ez az alap-összeállítás senkinek nem okoz fejtörést, ráadásul tökéletesen megállja a helyét a mindennapokban. A fazonok, színek, kiegészítők változtatásával egyszerűen alakítható a lezseren nőies öltözék stílusa, csupán a fantáziádon múlik, hány variációt hozol ki belőle.

A szakadt farmert nem csak edzőcipővel lehet elképzelni, hiszen a hanyag sikk többféle kombinációt megenged. Blézerrel, körömcipővel kiegészítve, roppant trendi összhatást nyerhetsz.

Szín- és fazonvilágában is roppant letisztult ez az öltözék, ami zseniális bizonyítéka annak, hogy a kevesebb néha több.

Egy jól szabott farmer aranyat ér, mert az egyszerű szetteket is képes elvinni a hátán, ha tökéletesen passzol az alakhoz.

Nincs hiányérzetünk ezzel a szettel kapcsolatban, pedig csupán a trendi napszemüveg, a nőies körömcipő, és a feltűnő válltöméses dzseki ad némi pluszt az összképhez.

Pimaszul lezser, mégis bájosan nőies.

A retró stílusjegyek teszik különlegessé ezt a vidám outfitet.

Lapos talpú cipővel is nőies hatást kelt ez a szolid összeállítás.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés