Idén rengeteg farmerfazont cirkuláltatnak a trendek, és a túlkínálat nyomása alatt sokszor nehéz eldönteni, hogy kinek melyik a megfelelő. Pedig sok apró részlet mellett az sem mindegy, meddig ér a farmer dereka, így a divathatásokon túl inkább az alaktípusok határozzák meg az ideális szabást.

hirdetés

Sok minden elmondható az aktuális farmerdivatról, de azt az egyet nem lehet ráfogni, hogy nem elég változatos. A kínálat mellett azonban az is zavarba ejtő, hogy sokan nagyon mellényúlnak a divatos sziluettekkel, mert a választáskor nem veszik figyelembe az alkatukat, ezáltal előnytelen darabra tesznek szert.

Melyik farmer a legelőnyösebb számodra? – Fazonmustra alaktípusok szerint

Valóban, a magas derekú farmer most a legnépszerűbb, amelynek karcsúsító hatását gyakran felemlegetik. Ám csak féligazság, hogy keskenyíti az alakot, hiszen a széles csípőt és a méretes feneket erősen kihangsúlyozza. Azok számára viszont pont ideális, akik sportos, fiús alkattal rendelkeznek, és híján vannak a nőiesen ívelt csípővonalaknak.

 

A csípőfarmer is visszatért a divatba, és egyre többen kóstolgatják a kilencvenes és a korai kétezres évek örökségét. Ám nem árt tudni, hogy ez a fazon optikailag egy éles vízszintes vonallal húzza szét a test legszélesebb területét.

Továbbá kidomborítja, és szem elé tolja a pocakot, kiemeli a deréktáji zsírpárnákat, és rövidebbnek mutatja a lábakat. Mindezeket persze más fazonsajátosságok együttes hatásának köszönhetően éri el. Ha tudni szeretnéd, hogy számodra melyik a legelőnyösebb farmer, képgalériánkban még több segítségre bukkansz a jó döntéshez.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés