A Jóbarátok című sorozat Phoebe-jét egészen más ruhákban ismertük meg a képernyőn, mint amilyeneket a való életben visel. Lisa Kudrow stílusa magával ragadóan nőies és elegáns.

hirdetés

Lisa Kudrow stílusa kifogástalanul elegáns

Lisa Kudrow a legtöbbeknek a világhírű szitkom sorozatból, a Jóbarátokból lehet ismerős. A naiv, bájos karakter öltözködési stílusa rendkívül egyedi, imádja a különleges, extrém holmikat, bátran kombinálja a különböző stílusokat, színeket és mintákat. A színésznő megjelenése a való életben abszolút távol áll az általa alakított Phoebe ízlésétől, a letisztult sikk és elegancia vonalán mozog a ruhatára.

Legyen szó bármilyen alkalomról, televíziós szereplésről vagy éppen vörös szőnyeges eseményről, biztos, hogy Lisa Kudrow egy csinos blúzban és egy elegáns, finom vonalvezetésű nadrágban lép a kamerák elé. Mindig visszafogottan öltözik, imádja a divatot, azonban kizárólag letisztult, nőies holmikból építi fel sikkes ruhatárát.

A galériában megnézheted Lisa Kudrow legcsinosabb összeállításait. Noha a megjelenése mindig a visszafogott elegancia vonalán mozog, az apró trükköknek köszönhetően egyáltalán nem unalmas az összkép.

 

Habár ritkán visel színeket, azért a meseszép árnyalatoktól nemigen zárkózik el. A púderes, lágy tónusokat kedveli, természetesen az elegáns fekete mellett. A legtöbbször összeillő színekben mutatkozik, gyakran választ monokróm szettet az adott alkalomra.

A könnyed eleganciát nem csupán az egyszínű szetteknek köszönheti, Lisa Kudrow a ruhák fazonjával is felerősíti a benne rejlő nőiességet. Mindig lágy esésű, elegáns vonalvezetésű darabokba bújik, a csinos nadrágok mellett gyakran választ lehengerlően sikkes overallokat.

Rendszerint alaknyújtó kombinációkat visel, szereti a hosszú blézereket vagy tunikákat. A bokáig vagy éppen lábszárközépig érő darabok kifejezetten jól állnak neki, egyáltalán nem nyomják össze a sziluettjét, amit leginkább 173 centis magasságának köszönhet.

A színésznő a derékkarcsúsító fazonokat részesíti előnyben, ám a testhezálló ruhákat kerüli. A bővebb szabású holmikat gyakran szűkíti övvel, az oversize elegáns blúzokat mindig magas derekú nadrágokkal kombinálja, így hangsúlyozza nőies alakját. Nagyon figyel az apró részletekre, a kiegészítők mindig tökéletesen passzolnak az aktuális összeállításhoz, s legalább annyira kifinomultak és elegánsak, mint maga a szett.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés