Charlize Theron alaposan újragondolta a stílusos őszi szett fogalmát, dögös, nőies és vagány holmikat kombinált össze. Elképesztően sikkes összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen, ezzel a húzásával újradefiniálta a lezser eleganciát!

hirdetés

Charlize Theron szerint ilyen egy sikkes őszi szett

Charlize Theron fantasztikus stílusával rendszerint izgalmas divatpillanatokat okoz, a legutóbbi összeállítása azonban minden várakozást felülmúlt. A 48 éves színésznő nem egy szimpla szettben érkezett a vörös szőnyegre, alaposan újragondolta az íratlan szabályokat, miközben bevetette a legerősebb őszi trendeket.

A bakancsról a legtöbben egyértelműen azt gondolják, hogy nehezen fér bele a nőies divat kereteibe, hiszen inkább vagány, merész kisugárzást kölcsönöz, semmint elegánssá tenné a külsőt. A színésznő erre most határozottan rácáfolt, ugyanis egy igencsak nőies, stílusos összeállításban mutatta meg a bakancs eddig kevéssé ismert erejét.

Egy dögös bőrszoknyával és egy markáns vonalvezetésű blézerrel kombinálta az őszi lábbelit, az eredmény pedig önmagáért beszél. Az izgalmas stílusmixben minden megtalálható, ami a stílusos megjelenéshez szükséges.

 

A kommentelők kivétel nélkül áradoztak Charlize Theron megjelenéséről, pedig, ha valami tényleg meglepő vagy éppen megosztó tud lenni a vörös szőnyegen, az a bakancs és a szoknya párosa. Az összképet tovább fokozta, hogy a dögös kis mini sem egy szimpla darab volt, a bőrhatásnak köszönhetően egyszerre vagány és nőies kisugárzást eredményezett.

A blézer sokat finomított a szetten, noha a határozott szabásvonal azért egy kicsit elvett az eleganciából. Talán éppen ennek köszönhető, hogy a szett ennyire egyben van. Egyik darab sem lóg ki a sorból, az összeállítás úgy tökéletes, ahogy van.

Már eleve a bakancs és a szoknya kombinációja megosztja a divatrajongókat, sokan kifejezetten ódzkodnak ettől a merész stílusmixtől. Arra pedig tényleg senki nem számított, hogy valaki ezt az ultramenő őszi trendet épp a vörös szőnyegen veti majd be. No de ki más írná felül az öltözködési szabályokat, ha nem Charlize Theron?

Kiemelt kép: Rob Kim/Getty Images for Global Citizen/Getty Images.

Cikkfotók: Rob Kim/Getty Images for Global Citizen/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés