Julia Roberts imádja a nadrágkosztümöt, ám most egy dögösebb szintre lépett, a rövidnadrág, amit az új filmjének premierjén viselt, olyan mini volt, hogy szinte megbújt a blézer alatt.

hirdetés

Julia Roberts letisztult stílusának már-már oszlopos tagjai a különféle fazonú nadrágkosztümök, a kilencvenes évek óta a mai napig gyakran visel kétrészes, zakóval kombinált szetteket.

Volt, hogy túlméretezett blézerrel és nyakkendővel maxolta ki a divatos maszkulin stílust, de az is előfordult, hogy szmokingra hajazó összeállítást viselt estélyi ruha helyett.

Most azonban egy lágyabb, nőiesebb, sőt, egészen dögös szereléssel zsebelte be a bókokat Julia Roberts, a Netflix műsortárában hamarosan megjelenő filmjének, a Távol a világtól londoni premierjén rózsaszín rövidnadrág és blézer kombinációjában jelent meg, amit csillogó kiegészítőkkel tett még látványosabbá.

Julia Roberts megmutatta, hogy kell viselni a rövidnadrág és a blézer párosát

Az 56 éves színésznő általában szolidan öltözködik, persze, most sem lőtt túl a célon, de tőle kissé szokatlannak tűnik az extra mini rövidnadrág. Ezt leszámítva nemcsak a mai trendekkel, hanem az ő személyes stílusával is remekül összecsengett a púderrózsaszín összeállítás.

Képek: Gareth Cattermole, Karwai Tang/Wirelmage/Getty Images.

 

A feltűnő nyakék csillogása visszaköszönt a trükkös lábbeli kristályos, ezüstös díszítésében. Sokan azt találgatták, hogy vajon balerinacipőt vagy magas sarkú topánt viselt a lábán Julia Roberts, és az utóbbira tippelők találták el, ugyanis a magasított sarkakat eltakarják a függönyszerűen lelógó díszítőelemek.

Julia Roberts a Gucci Ancora bemutatóján. Kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

 

Bár a sajátos finom stílusát is megtartotta, összességében nagyon izgalmas ez a szett, de nem ez az első eset, hogy rövidnadrággal boronálta össze a blézert. A Gucci 2024-es kollekciójának bemutatóján szürke kosztümben jelent meg, akkor úgyszintén rövidnadrágot társított a zakó mellé, viszont egy lezserebb bermudafazont választott. A kilencvenes években ugyancsak gyakran támaszkodott az efféle egyszerű, mégis sikkes kétrészes öltözékekre. Hihetetlen, hogy még mindig tud újat mutatni ezzel a párossal!

Kiemelt kép: Karwai Tang/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: Gareth Cattermole, Karwai Tang/Wirelmage, Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés