A hét évadot megélt Melrose Place-sorozat 1992-ben debütált az amerikai Fox csatornán, és a kilencvenes évek végére Magyarországon is igencsak felfutott a nézettsége. Josie Bissett egy feltörekvő divattervezőt alakított a szériában, és stílusos megjelenésével már az általa játszott karakter is kitűnt a többi szereplő közül. A gyönyörű színésznő a valóságban szintén jó érzékkel alakítja megjelenését.

hirdetés


Josie Bissett kis megszakítással 1999-ig alakította Jane-t a Melrose Place című amerikai sorozatban, mely a tinik által kedvelt Beverly Hills 90210 úgynevezett mellékhajtása volt. A színésznő korábban reklámokban szerepelt és modellkedett, majd a kilencvenes években egyre több vendégszerepet kapott különféle szériákban.

A Melrose Place hatására néhány filmszerep is megtalálta, de leginkább sorozatokban tűnt fel. A kétgyermekes színésznő manapság könyveket ír, és csak ritkán vállal szerepléseket. Ám bárhol megjelenik, az az érzése támad az embernek, hogy megállt az idő, a színésznő ugyanis nem sokat változott a népszerű sorozat forgatása óta.

Augusztusban az Ask Us Beauty szépségápolási magazin kedvéért elevenítette fel modellmúltját. Csodás címlapfotó készült róla.

Josie Bissett régen és most

A kilencvenes évek vége felé kattantam rá a Melrose Place-re, na nem a párkapcsolati problémákkal, szövevényes kavarásokkal és románcokkal megtűzdelt limonádészerű története miatt, hanem inkább csak jó kibúvónak tűnt, amikor a tanulással kellett volna foglalkoznom. Viszont Jane Andrews Mancini, vagyis Josie Bissett frizurája és sorozatbéli stílusa annyira megfogott, hogy sokáig én is a rövid haj mellett maradtam.

 

A kilencvenes évek trendhullámainak visszagyűrűzésével a színésznő gombafazonú bubifrizurája is újra felkapott lett, ami tökéletesen feldobja a vékony szálú tincseket.

Josie egy tehetséges, brandépítő divattervezőt alakított a szériában, akinek stílusváltozását nyomon lehetett követni az epizódokon keresztül. A vagányságfaktor éppúgy megvolt a szereléseiben, mint a nőies elegancia, ez a kettősség pedig a színésznő saját öltözékeiben is tetten érhető.

Josie Bissett idén októberben töltötte be 51. életévét, de nem sokat változott a Melrose Place óta.

Kiemelt kép: Paul Archuleta/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés