A Guess új kollekciójával megidézi a kilencvenes évek egyik ikonikus modelljét. Anna Nicole Smith nagyon keresett manöken volt, régi fotósorozatait pedig rendszeresen újraalkotják.

hirdetés

Anna Nicole Smith a kilencvenes évek legendás szexszimbóluma volt, emiatt rengeteg pikáns fotó készült róla. A szőke manöken 1993-ban vált népszerűvé, amikor az amerikai Playboy magazin őt választotta meg az Év Playmate-jének. A bájos arccal rendelkező Anna hamar a fotósok egyik kedvencévé vált, nem meglepő, hogy sorra kapta a felkéréseket.

Anna Nicole Smith stílusa még ma is ihletadó

Anna Nicole Smith sorra kapta a felkéréseket, a Guess elsőként készített el vele egy szexis fotósorozatot. Az 1992-ben készült képeken a szettek előtérbe helyezték a modell nőiességét. A gyönyörű felvételek manapság is sokakat inspirálnak.

Ezeket az ikonikus pillanatokat alkották újra egy másik szőke bombázóval. Az új kollekciót a gyönyörű Sydney Sweeney mutatta be, akit a nagy sikerű Eufória-sorozatban ismerhettünk meg. A 24 éves színésznő gyönyörű kék szemével, babaarcával és csinos alkatával legalább olyan szexi modellnek bizonyult, mint annak idején Anna Nicole Smith.

A fotókon a modell igazi retró cuccokba bújt, ám lágyan megvillan a pin up vonal is. A fejkendővel, a göndör loknikkal és a mell alatt megkötött inggel megidézi az egykori manökent. Ahhoz viszont kétség sem fér, hogy Sydney magabiztosságától és igéző tekintetétől válik igazán nagyszerűvé a divatkampány.

Az amerikai Guess márka nemhiába kreálta újra ezeket a képeket, hiszen kollekcióinak nagy részét mindig is a szexis farmercuccok adták.

 

Kiemelt kép: Amy Graves/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Daniela Federici, Kenneth Cappello / GUESS.

  • Megosztás:
hirdetés