Minden emlékezetes vörös szőnyeges divatpillanat mögött áll egy fantasztikus stylist, bizonyos esetekben pedig rögtön egy kreatív duó bukkan fel a háttérből. Egy-egy csodás kreáció láttán nem is gondolnánk, mennyi válogatás és próba előzi meg a tökéletes megjelenés összefésülését. A babérokat gyakran a hírességek aratják le, számos cikk és fotó születik a jól eltalált szettjeikről, sőt, gyakran a stylistoknak köszönhetik azt is, ha stílusikonként emlegetik őket. Rob Zangardi és Mariel Haenn neve garancia a sikerre, a hollywoodi hírességek köreiben nagy kedvencek, hiszen kreativitásukkal soha nem okoznak csalódást.

hirdetés

 

Hollywoodban az álmok tényleg valóra válnak

Mariel Haennt, az elismert stylistduó női tagját egyszerre több fantasztikus nő inspirálta, hogy ezt a szakmát válassza. Az egyik gyönyörű híresség, aki miatt ezen az úton indult el, Jennifer Lopez volt, akivel már 2010 óta dolgoznak együtt. Az álmok Hollywoodban tényleg valóra válnak.

A stylistpáros egyébként azután találkozott, hogy Rob Zangardi szabadúszóként kezdett dolgozni. Azonnal megtalálták a közös hangot, nagyon jó barátok lettek. Később, mindössze egyetlen héttel azután, hogy Mariel otthagyta a munkáját az MTV-nél, be is jelentkezett az első ügyfél Rihanna személyében.

Ekkor kért segítséget Robtól, így az első közös munkájuk Rihanna ikonikus Umbrella című számának videóklipje lett. A közös munka során döbbent rá a duó, hogy nem csupán ízlésük és látásmódjuk megegyező, hanem olyannyira egy húron pendülnek munka közben, hogy érdemes lehet közösen folytatni ezt a felfelé ívelő karriert.

 

A hírességek rendszeresen támaszkodnak stylist segítségére

Egy világhírű eseményen való részvétel számtalan buktatót rejt magában, a hírességeknek pedig mindig a legjobbat kell kihozniuk magukból. A velük dolgozó stylistoknak köszönhetően elképesztő vörös szőnyeges divatpillanatokat láthatnak a rajongók, ezek a kreációk már csak a látványukkal egy másik világba repítik a közönséget.

A vörös szőnyegen a jó megjelenés olykor nem elég, szinte versengés folyik a figyelemért. Ezért fontos számukra, hogy olyan darabokban mutatkozzanak, amelyek amellett, hogy tökéletesen passzolnak az alkalomhoz, még a személyiségüket is tükrözik. Ez nem könnyű feladat, pontosan ezért áll a hírességek mögött egy vagy több stylist, aki szakértelmével és kreativitásával segít megtalálni az összhangot, és kiemelni az előnyös adottságokat.

 

Rob Zangardi és Mariel Haenn több hírességgel is folyamatos kapcsolatban áll. Jennifer Lopez fantasztikus megjelenését hosszú évek óta álmodja meg a páros nap mint nap, de a gyönyörű Lily Collins, Gwen Stefani, Jessica Biel, sőt Mila Kunis is rendszerint az általuk kigondolt összeállításban jelennek meg a vörös szőnyegen.

Jennifer Lopez már-már családtag

A hosszú távú együttműködésből adódóan Jennifer Lopez már-már családtagnak számít. Annyi biztos, hogy a fantasztikus duó már rendkívüli módon megismerte a vadítóan szexi énekesnő személyiségét. A legtöbb ruha nem csupán J.Lo ízlését tükrözi, elképesztő alakját is tökéletesen kiemeli, és sokszor igencsak sokat mutat a rajongók hatalmas örömére.

Jessica Biel a visszafogott szépség

Jessica Biel nem tud hibázni, ami nagyban köszönhető ennek a hihetetlenül kreatív stylistpárosnak is. Minden alkalommal gyönyörű, kifinomult és nőies darabokban mutatkozik a közönség és a kamerák előtt.

Lily Collins megjelenése mindig nagyon romantikus

Lily Collins bájával már önmagában elbűvöli a nézőket, azonban vörös szőnyeges szettjei tovább növelik lehengerlő kisugárzását. Rob Zangardi és Mariel Haenn tökéletes darabokat választanak a 32 éves színésznő számára, nem is csoda, hogy már számos alkalommal dolgoztak együtt.

Gwen Stefani a kifinomult vadóc

Gwen Stefani a tökéletes bizonyíték arra, hogy a stylistpáros a vadóc külsővel megáldott énekesekből is ki tudja hozni a visszafogott, kifinomult nőt. Ruhaválasztásaikban mindig van valami feltűnő elem, például a szabásvonal, az anyag, a szín, vagy a textúra.

Mila Kunis viselete legtöbbször egyszerű, ám varázslatos

Mila Kunis az a típus, akinek gyakorlatilag szinte minden jól áll. A két stylist nemigen tud mellényúlni, amikor a csinos, 38 éves színésznő számára keresik a tökéletes darabot. Az egyetlen nehézséget talán az okozza, hogy Mila Kunis a maga 163 centiméterével nem túlzottan magas, az általa viselt kreációk azonban optikailag nyújtják az alakot.

 

Kiemelt kép: Steven Ferdman/FilmMagic/Getty Images.

Cikk képei: Rachel Murray/Getty Images for John Varvatos/Donato Sardella/Getty Images for The Daily Front Row/Gregg DeGuire/Getty Images for Turner/Kevin Mazur/WireImage/Jeff Kravitz/FilmMagic/Frazer Harrison/Amy Sussman/Daniele Venturelli/Getty Images for Fondation Prince Albert II/John Shearer/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images for THR/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés