Justin Bieber kedvese gyakran mutatkozik hasvillantó pólóban és melegítőalsóban, így elég nagy a kontraszt a saját stílusa, és a Weekend Max Mara kampánya között, amelyben kifinomultabb, mint valaha.

A 22 éves Hailey Baldwin többnyire lezseren szeret öltözködni a mindennapokban, persze a divatpartikon és a vörös szőnyeges eseményeken a nőiesebb oldalát is megmutatja. Általában a márkák is szeretnek rájátszani a modell vagányságára, így eleve több olyan reklámfelkérést kap, amely a hozzá hasonlóan laza fiatalokat szólítja meg.

A Max Mara azonban pont ahhoz adott kezdő lökést a modellnek, hogy a felszínre hozza a benne rejlő nőies eleganciát. Stephen Baldwin lánya törékeny porcelánszépség, akiben megvan a lázadás és a merészség is. Ezért különösen jól passzol hozzá a Weekend Max Mara legújabb Signature kollekciójának stílusvilága, mely egyszerre színes és játékos, ugyanakkor kifinomultan nőies.

A 2019-es, tavaszi-nyári Signature gyűjtemény a híres belsőépítész, Anthony Baratta közreműködésével készült el. A blúzokon, szoknyákon és nadrágokon abroszminták, ázsiai vázák, vagy éppen antik bútorok bukkannak fel, letisztult, mégis vidám színkombinációkban.

A képeket Pamela Hanson készítette. A dizájnos enteriőrbe helyezett modell frizuráját Ward Stegerhoek lőtte be. A vizes hatású, hátrafésült haj tökéletesen passzol a modern és antik berendezések hangulatához. Hailey Baldwin finom sminkjéért Frank B. felelt.

 

Kiemelt kép: Steve Granitz/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Pamela Hanson/Weekend Max Mara.

  • Megosztás:
hirdetés