Most már értjük, hogy Jennifer Lopez arcán miért szalad meg olykor a bronzosító, hiszen a kedvenc sminkese, Scott Barnes megszállottan és mértéktelenül szórja a barnító púdert.

A színpadi és a nappali sminkek között óriási a különbség, hiszen az erős reflektorok kereszttüzében egészen másképp látszanak a színek, ezért nem árt túlozni picit a festékmennyiséget illetően, hogy jobban érvényesüljön az arc. Közelről persze, egy ilyen maszkszerű smink nem szép látvány, nappali fényben pedig egyenesen nevetséges hatást kelthet.

Jennifer Lopez sminkese valószínűleg színpadi make-upra van kiélezve, hiszen munkáiból erősen kitűnik, hogy nem fukarkodik a bronzosítóval, sőt, ahová csak lehet, felteszi.

Saját magán is szívesen alkalmazza a barnító púdert, és a klienseitől sem sajnálja, mit sem törődve azzal, hogy tulajdonképpen ez csak egy árnyaló festék, ezért nem baj, ha nem jut belőle minden bőrfelületre.

A vállalkozó szellemű szépségblogger beült Scott Barnes székébe, és nem úszta meg félkilónyi bronzosító nélkül. A sminkes tetemes mennyiségű korrektor felvitelével kezdi a nem mindennapi viselésre szánt sminket. Azután még finomkodik picit az arc kontúrozásával, majd hirtelen elveszíti a kontrollt a barnító púder felett, és az egész lányt répaszínűre sminkeli.

Bár Jennifer Lopez egyik kedvelt sminkjéről van szó, a különbség ott bukik ki leginkább, hogy az énekesnő bőre eleve sötétebb árnyalatú, mint a lányé, mégis ugyanazt a bronzárnyalatot és festékmennyiséget kapta meg a blogger, aki egészen átváltozott a sminkelés végére.

Vakító fehér bőrén inkább narancsosnak tűnik a púder, ami a dekoltázsától a homlokáig fedi a bőrét. A smink, ami Jennifer Lopeznek nagyon jól áll, más bőrén alkalmazva nem biztos, hogy ugyanolyan hatást kelt. Ez a kis sminkbaki jó példa arra, hogy miért nem érdemes más sminkjét egy az egyben leutánozni.

  • Megosztás:
hirdetés