Jennifer Lopez a romantikus nyári ruhák szerelmese, imádja a lenge, hosszú fazonú darabokat. Jöhet a fodor és a csipke, a legnőiesebb maxiruhák garantáltan megtalálhatók a szekrényében!

hirdetés

Jennifer Lopez a sikkes nyári ruhák szerelmese

Jennifer Lopez nem fél bevetni a merészebb, testhezálló ruhadarabokat, ám a nyári szezonban egyértelműen a könnyed, nőies maxiruhákra szavaz. A ruhatárában kizárólag csinos, trendi darabok lapulnak, pontosan tudja, hogy melyek azok a fazonok, amik kiemelik fantasztikus alakját.

Nem mutat sokat magából, mégis rendkívül nőies és vonzó, s talán ez a letisztult, könnyed elegancia teszi igazán különlegessé a megjelenését. Még nagy melegben is nőiességet tud csempészni a megjelenésébe, pedig általában egyszerű, teljesen hétköznapi darabokat visel.

Imádja a romantikus részleteket, számára beleférnek a fodrok, a puffos ujjak és a gyönyörű csipkék, nagyon figyel az apró részletekre. A galériában összeválogattuk az eddigi legsikkesebb nyári viseleteit, amelyekből bőven lehet inspirációt meríteni.

 

Jennifer Lopez imádja a maxiruhákat, általában lábszárközépig érő, vagy bokáig lenyúló fazont választ a melegebb napokra. Ezek a ruhák rendkívül kényelmesek, légiesek és praktikusak, miközben könnyed nőiességet csempésznek a hétköznapi megjelenésbe. Az énekesnő többek között az ingruhákért rajong, amelyek derékban karcsúsítottak, ezáltal kiemelik csodás alakját.

Noha szereti a letisztult, egyszerű divatot, előfordul, hogy bevállal egy-egy feltűnőbb mintázatú vagy árnyalatú verziót. Persze ilyenkor sem esik túlzásba a magamutogatással, szimpla kiegészítőkkel társítja a merészebb nyári ruhát. A cipők között szuper ízléssel válogat, a szezon legnagyobb trendjét soha nem hagyja ki. Szinte minden maxiruhához magassarkút visel, a telitalpú espadrilles cipők a kedvencei.

Mindig trükközik a kivágással vagy a dekoltázzsal, ám a szimpla mindennapokban nem tolja túl a flancot és a dögösködést. Egy merészebb V alakú kivágás szépen nyújtja az alakot, ellensúlyozza a maxiruha tömörítő hatását, ám van egy arany középút, amit érdemes megtalálni. Ugyanez igaz a hátul kivágott darabokra és a különleges szabással készült verziókra is. Jennifer Lopez ruhatárából tényleg érdemes ihletet meríteni, hiszen a legtöbb általa viselt darabhoz hasonló kreációk az egyszerű fast fashion üzletekben is felbukkannak.

Kiemelt kép: Pierre Suu/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés