A hosszú haj változatosan viselhető, de a formázása olykor sok időt és törődést igényel. Ám akkor sem kell kétségbe esni, ha gyorsan kell összedobni egy sikkes hajviseletet. A mesterfodrász bebizonyítja, hogy igenis léteznek 1 perces frizurák, melyek otthon is könnyedén elkészíthetőek, mégis csodásan feldobják a megjelenést.

hirdetés

Igaz, Chris Appleton nem ma kezdte a fodrászszakmát, így azt gondolhatnánk, neki könnyű, hiszen a hajkészítés minden csínja-bínja a kezében van. Divatbemutatókon szerzett rutint, azóta pedig olyan hírességek hajáért felel, mint Jennifer Lopez, vagy Kim Kardashian.

Bár többnyire asszisztensek dolgoznak a keze alá, azért a gyorsaságára is szükség van egy-egy produkció előtt. Az idei Super Bowl bajnokságra ő készítette el J. Lo őrülten dús, loknis frizuráját, ami kiállta az izzasztó, táncos show-elemek próbáját.

Ám úgy tűnik, hogy a mindennapi, egyszerű hajviseletek még az ő gyakorlott kézügyességét is próbára teszik, különösen, ha kapkodnia kell. A videójában legalább annyit botladozik, mint bárki más, aki laikusként szeretné rendre parancsolni a rakoncátlan tincseket. Még így is csupán egyetlen frizurakreációnál vérzik el az ötből, amikor egy kis szöszmötöléssel átcsúszik az egyperces időkereten.

1 perces frizurák nőies variációkban

Chris Appleton egy ravasz kihívást teljesített az egyperces frizurákkal, de a nők zöme tulajdonképpen naponta találkozik ezzel a kihívással, amikor szűk időkeretek között kell elkészülnie. Nem könnyű feladat, ám, ha egyetlen perc alatt összedobható egy sikkes copf, vagy magas konty, akkor biztosak lehetünk benne, hogy két-három perc alatt tökéletesíthető a hajviselet.

Most asszisztens nélkül veselkedett neki a fodrász, és csupán néhány eszközt használ a remekművekhez. Érdemes megfigyelni, hogyan teszi dúsabbá, lágyabbá, simává, illetve texturálttá a tincseket: szilikon hajgumi, hajkefe, hullámcsat, illetve hajvasaló mindenképp legyen a kezed ügyében, ha szeretnéd próbára tenni magad a gyors frizurakészítéssel.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés