Jennifer Lopez általában merészen kivágott, pimaszul sokat mutató ruhákban lejt végig a színpadon és a vörös szőnyegen, ám a mindennapokban főként az egyszerű szettek nőies erejében hisz, gyakran visel kimondottan letisztult darabokat.

hirdetés

Jennifer Lopez nyári ruhatára rengeteg inspirációval szolgál, még az egyszerű szettek is valahogy új értelmet nyernek általa, például ahogy a világos, krémszínű holmikat variálja, az maga a tökély.

Az énekesnő-színésznő sokszor jelenik meg divatos, élénk színű maxiruhákban az utcán, viszont a finoman nőies nadrágos összeállításokat sem veti meg. Nyári stílusának visszatérő eleme a fehér nadrág, amiből a csinos A vonalú fazont kedveli leginkább.

Jennifer Lopez az egyszerű szettek híve a mindennapokban, mégis mindig nőies

Sokunkkal megesik, hogy sűrű napokon visszafogott, kényelmesen lezser összeállításra esik a választásunk, ami úgymond biztonsági vonalon mozog, avagy nem lő túl a célon, de nem is slampos. A letisztultság nem feltétlenül jelent egyet az unalmassal, pláne Jennifer Lopez esetében, aki nagyon profi a hétköznapi, egyszerű szettek tálalásában.

A blúz-nadrág kombinációt is képes feldobni látványos lábbelivel, ráadásul nagyon ügyel a stílusos megjelenéshez elengedhetetlen színharmóniára.

A fehér nadrág nem csak pólóval lehet könnyed, kényelmes viselet, blúzzal vagy inggel összeboronálva sokkal nőiesebb hatást kelt. Jennifer Lopez egyik esetben egy selyemfényű felsővel bolondította meg kedvenc pantallóját, a tejszínű szerelést pedig egy nem éppen kényelmes, viszont meglehetősen látványos, áttetsző platformos cipellővel egészítette ki, ami sokkal izgalmasabbá tette az egyébként visszafogott, könnyed eleganciával bíró öltözéket. Egy csipetnyi csillogást csempészett a megjelenésébe a napszemüveg keretével, a táska láncos vállpántjával, valamint a finom ékszerekkel.

Képek: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin, BG020/Bauer-Griffin, Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

A bézs árnyalatú, túlméretezett férfiszabású ing szintén jó választás volt a fehér nadrághoz, ami egyenletesen bővülő száraival a karcsú derékra tereli a hangsúlyt. Így az oversize fazon nem tudja tömbösíteni az alakot, és a világos tónusok sem szélesítik a sziluettet. Az erősen magasított, szalmatalpú szandál könnyed, nyárias hangulatot ad az üde szettnek, miközben a fehér táska és nadrág harmóniája uralja az összképet.

Az egyszerű nyári szettek közül magasan kiemelkedik ez a tűzpiros maxiruha, ami nyilvánvalóan kényelmes, könnyed, szellős utcai viselet, mégis roppant nőies a piros táskával és karkötővel kiegészítve. A zsákszerű fazon finomságát a nyakláncra emlékeztető nyakpánt, valamint a lágyan leomló redők játéka garantálja, egy ilyen ruha légiesen suhan viselője lépteit követve, ezáltal fejedelmivé teszi a mindennapi megjelenést.

Jennifer Lopez nemrég, július 24-én töltötte be 54. életévét, amit nemcsak első ránézésre, hanem többszöri szemrevételezés után is nehéz elhinni róla.

Születésnapja alkalmából fehérneműs és bikinis képet is posztolt magáról az Instagramon, amiből lejön, hogy az olasz Intimissimi márkánál elnyert nagyköveti címre, illetve a kidolgozott alakjára egyaránt büszke.

Mindezeknél persze több büszkélkednivalója akad, viszont ahhoz nagyon sok képet kellett volna előtúrnia, hogy az elmúlt egy év sikeres és örömteli pillanatait összegezze.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin, BG020/Bauer-Griffin, Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés