A Flashdance-ért nem csak a nyolcvanas években rajongtak a fiatalok, mind a mai napig népszerű filmnek számít. Magánál a mozinál talán csak a betétdal lett népszerűbb, miközben a főszereplőt alakító színésznő bájos tekintete éppúgy megmaradt mindenki emlékezetében. Jennifer Beals nem sokat változott az évek során, kis túlzással azt lehet mondani, hogy 58 évesen szinte teljesen úgy néz ki, mint karrierje kezdetén.

hirdetés

Jennifer Beals hihetetlenül fiatal volt, amikor megkapta Alexandra Owens szerepét a Flashdance című filmben. A 19 éves lány bájos mosolyával, egyedi megjelenésével azonnal elbűvölte a rajongókat, természetes szépségéből pedig egy kicsit sem veszített az évek során. Ha plasztikáztatott is, azzal sem esett túlzásba, hiszen gyönyörű vonásai maximálisan visszaadják egykori kisugárzását.

 

Jennifer Beals nem erőlködi túl a szépségmegőrzést: egy szimpla rutinban hisz

Sokan hatalmas munkát és erőbefektetést sejtenek az örök szépség mögött, miközben Jennifer Beals csupán az egészséges életmódra esküszik. Az Allure-nek adott interjújában elmondta, hogy nem tartja magát egy fegyelmezett embernek, aki tudatosan és rendszeresen betartaná a tervezett rutint.

Elsődlegesen a megfelelő táplálkozásra, a kellő mennyiségű alvásra, valamint a hidratálásra bízza bőrének állapotát. Reggelente csupán megmossa az arcát és felken egy kis hidratálót, ha esetleg úszni megy, akkor éjszakai krémmel kényezteti az arcbőrét. Mivel eléggé türelmetlen típus, maximum két percet szán a bőrápolásra, nem viszi túlzásba a dolgot.

Az életmódjára azonban sokkal inkább odafigyel a gyönyörű színésznő. Az Allure-nek azt is elárulta, hogy rendszeresen fut és edz, ám mindent csak mértékkel csinál. Úgy véli, az arany középút megtalálása vezet ahhoz, hogy minden a lehető legjobban menjen. Nem stresszel rá az öregedés folyamatára, úgy gondolja, a szépség belülről fakad, ez pedig nem csupán a lélekre értendő.

Jennifer Beals a W magazinnak arról mesélt, hogy a harmincas éveit követően, amikor egy autoimmun betegség tüneteivel küzdött rájött, mennyire sokat számít az egészség, és való igaz, hogy a belső egyensúly kivetül az arcra is. Ebből adódóan sokkal jobban figyel az étkezésére és a mozgásra. Napközben szimplán egy kis hidratálót ken fel az arcára, nemigen használ alapozót vagy sminktermékeket. Amennyire csak lehet, óvja a bőrét és szépségét, nem szeretne csak azért másnak tűnni, hogy másoknak megfeleljen.

Persze azért bizonyos dolgokra nagyobb hangsúlyt fektet a szépségápolás terén is. Elmondása szerint a szempilláival nem elégedett, így rendszeresen keni őket kókuszolajjal, amivel látványos eredményt ért el. A színésznő elsődlegesen azonban nem a szépségtrendekben hisz, inkább a rendszeres mozgásban. Legyen szó jógáról, futásról vagy túrázásról, mind a léleknek, mind pedig a testnek és szépségnek jót tesz a kiadós torna.

Kiemelt kép: Leon Bennett/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés