A Szex és New York című sorozat 59 éves színésznője, Kristin Davis elképesztően stílusos és gyönyörű. A vérében van a sikkes elegancia, miközben smink nélküli megjelenését is lazán felvállalja a közösségi médiában.

hirdetés

A Szex és New York című sorozat kapcsán általában Sarah Jessica Parker neve kerül elő, ami nem meglepő, tekintve, hogy az általa alakított karakter, Carrie Bradshaw körül fonódnak az eseményszálak. Azonban nem ő az egyetlen szereplő, aki mind a sorozatban, mind pedig a való életben elképesztően stílusos és magával ragadó. Habár Kristin Davis karaktere időnként háttérbe szorul, a színésznő zseniális szetteket vonultat fel a képernyőn, s a való életben talán még kifinomultabb, még izgalmasabb a ruhatára.

Kristin Davis maga a megtestesült nőiesség

Kristin Davis Charlotte szerepében vált világszerte ismertté, noha már korábban is voltak kisebb-nagyobb alakításai, többek között a sokak által kedvelt Melrose Place-ben. Karrierje azóta is szárnyal, számos sorozatban és filmben fordult meg színésznőként, illetve producerként.

A Szex és New York teljes mértékben Carrie Bardshaw-ra épül, azonban a Kristin által alakított Charlotte is gyakran feltűnik a sorozatban. Sikkes öltözékeivel mindig egy kifinomult és nőies hölgy kisugárzását kelti, s ez a való életben sincs másként. Az 59 éves színésznő imádja a divatos, elegáns holmikat, zseniális érzékkel állítja össze ruhatárát.

 

A vörös szőnyegen mindig kifinomult és sikkes. A színésznő tökéletesen hangsúlyozza alakját ruhaválasztásaival, de egyáltalán nem tolja túl a dögös stílust. A nőies fazonokat kedveli, nem rejtegeti csinos vonalait. Általában derékhangsúlyos holmikat visel, amelyek még inkább fókuszba helyezik csodás adottságait.

A hétköznapok során sem ad lejjebb a nőies, stílusos megjelenésből, még egy egyszerű farmernadrágból is kihozza a maximumot. Figyel a részletekre, az utolsó mintáig összehangolja a szettjeit, hogy kellően sikkes és kifinomult legyen az összhatás.

Kristin Davis ráadásul nem csupán az öltözködésével nyűgözi le rajongóit, őszinte és magabiztos jelleme roppant inspiráló. Az 59 éves színésznő lazán felvállalja smink nélküli arcát a közösségi médiában, amit csak kevesen tesznek meg.

A filmekben és sorozatokban, valamint a vörös szőnyegen és a fontos eseményeken mindig sminkben láthatja őt a közönség, ami egyfajta idilli képet teremt a sztárokról. Kristin Davis azonban nem akar másnak tűnni, mint aki valójában, bátran vállalja, hogy neki is vannak finom ráncai, és smink nélkül bizony látható, hogy az ő vonásain is nyomot hagyott az idő múlása, de ez abszolút természetes.

Mind őszinte, sugárzó személyiségével, mind pedig stílusával sokakat inspirál. Maga a megtestesült nőiesség, vérében van a sikkes elegancia.

Kiemelt kép: Eugene Gologursky/Getty Images for Haute Living/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés