Jennifer Aniston szerepelt az Allure magazin utolsó nyomtatott kiadásának címlapján, amely valóban emlékezetesre sikerült. A színésznő szinte mindent ledobott magáról.

hirdetés

Jennifer Aniston ilyet nem sokszor vállal: merész fotók készültek róla

Jennifer Anistonnál talán csak a Jóbarátok című sorozatban megvillantott frizurája híresebb. Az 53 éves színésznő most egy merész, bevállalós címlapfotóval borzolta fel a kedélyeket. Az Allure magazin kérte fel, hogy az utolsó nyomtatott kiadás borítóján szerepeljen, Aniston pedig nem aprózta el a dolgot. Habár tőle cseppet sem megszokott, hogy szexi fotózásokat vállaljon, ez az anyag még a tavalyi The Hollywood Reporter fotósorozaton is túltesz, ahol melltartóban állt a kamerák elé.

A színésznő szinte mindent ledobott magáról, csupán egy falatnyi Chanel bikinifelsőt visel a címlapfotón. Nem takargatta tónusos, fantasztikus alakját, ami nem csak a nyertes genetikának köszönhető. Jennifer Aniston rengeteg edzéssel és tudatos életmóddal éri el, hogy ilyen csodás formában legyen.

A fotókat Zoey Grossman készítette a magazinnak, a stylist pedig Shibon Kennedy volt, aki egyáltalán nem vitte túlzásba a ruhák rétegezését. Az 53 éves színésznő szinte minden képen falatnyi holmikat visel, amit a rajongók egyáltalán nem bánnak.

Jennifer Aniston a fotózás során olyan luxusmárkák darabjait viselte, mint a Chanel, a Gucci vagy a Dior. A koncepció egyértelműen arra irányult, hogy a sorozattal megmutassák a színésznőben rejlő nőiességet és vonzerőt, s mindezt sikerült egy ízléses, már-már luxus esszenciával megspékelni.

Jobban érzi magát a bőrében, mint eddig bármikor

Ezek a fotók Jennifer Aniston egy új oldalát mutatják meg. Habár való igaz, hogy a színésznő kisugárzásából árad a dögös nőiesség, korábban nemigen vállalt hasonlóan sokat mutató képeket. Az Allure egy interjút is készített vele, amiben azt is elmondta, hogy jobban érzi magát a bőrében most, 53 évesen, mint mondjuk húsz- vagy harmincéves korában.

A színésznő részéről ez nem egy szokásos közhely, benne van a pakliban, hogy ezért várt idáig a szexi fotók vállalásával is, mert korábban nem érezte késznek magát arra, hogy ily módon fedje fel a benne rejlő vonzerőt.

A színésznő általában csak finom sminket visel, és bár volt már dolga túlzó retusálással, a való életben őszintén felvállalja magát, nem mesterkedik azon, hogy fiatalabbnak tűnjön. Így is jó pár évet letagadhatna a korából, így némiképp érthetetlen, hogy az Allure magazinnak készült képeken, különösen a címlapfotón valóban túlzóra sikerült az utómunka, amit a rajongók is sérelmeztek. Szinte gumiarcú viaszbabává simították, amire semmi szükség nem volt. Finom ráncai természetessé és naturálissá teszik, Jennifer Anistonnak elképesztően jól áll az idő múlása.

Kisugárzásával és magabiztos személyiségével rengeteg nőnek mutat pozitív példát. A kor csak egy szám, a lényeg az, hogy mennyinek érzed magad. Fantasztikus alakja szintén rendkívül inspiráló, sokaknak erőt adhat egy életmódváltás kezdetén. Semmi nem lehetetlen, s bizony az ember lánya sokat tehet az egészségéért és a csodás, tónusos izomzatért is, és teljesen mindegy, hogy mikor vág bele a folyamatba. A rendszeres mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel, ami maximálisan látható a fotókon.

Jennifer Aniston még egy aranyos videót is posztolt, amelyben láthatók a háttérfolyamatok, de a fotózásba is bepillantást nyerhetnek a rajongók. A színésznő játékossága abszolút átjön a képsorokról, nem feszeng, nem játszik dívát, egyszerűen könnyed és természetes. Talán éppen ezért annyira szerethető és hiteles.

Kiemelt kép: James Devaney/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés