Salma Hayek szinte semmit sem változott a karrierje kezdete óta, a róla készült friss fotók pedig nem csak a pályafutása során viselt estélyi ruhákat, hanem a nyolcvanas-kilencvenes évek smink- és frizuradivatját is felelevenítik. A színésznő lenyűgözően fest a címlapon!

hirdetés

Salma Hayek már hosszú évek óta uralja a filmipart, a népszerű és világszerte ismert színésznő karrierje 1988-ban kezdődött, s azóta is felfelé ível. Az elmúlt időszakban igazi divatikonná vált, noha a sikkes, stílusos megjelenés mindig fontos volt számára. Korábban ugyancsak zseniális elegáns szettekben vonult végig a vörös szőnyegen, és a mindennapi megjelenésénél éppúgy figyelembe vette az aktuális trendeket.

Most a Vogue Arabia címlapján szerepel, ikonikus, múltidéző és csodás fotók készültek róla, egy izgalmas és nosztalgikus interjúval karöltve. A színésznő mit sem változott az elmúlt évtizedek során, abszolút megőrizte természetes szépségét és naturális kisugárzását. A benne lakozó nőiesség és vonzerő egyre inkább a felszínre tör az évek múlásával. A képek tökéletesen hangsúlyozzák ezeket a belső energiákat, miközben fókuszba helyezik Salma Hayek arab gyökereit. Sőt, a stáb még egy kis időutazásra is elrepíti a rajongókat, amitől igazán egyedi és ütős lett a fotósorozat.

Salma Hayek dívaként tündököl: mesés múltidéző fotók készültek róla

Salma Hayek már hosszú évek, sőt, évtizedek óta mozog a kamerák kereszttüzében, s karrierje még mindig felfelé ível. A gyönyörű színésznőt tehetsége, lehengerlő szépsége, izgalmas és nőies kisugárzása, valamint zseniális stílusérzéke miatt éppúgy reflektorfénybe helyezi a sajtó. A Vogue Arabia képsorozata, valamint a mellékelt interjú igazi időutazásként szolgál a rajongók számára, több ízben is érdekes és különleges részletekkel turbózza fel a megszokott anyagok hangulatát.

A képek nem csupán a színésznő nőies vonásaira hívják fel a figyelmet, a sminkjében érezhető némi utalás az arab gyökereire. Egészen más sminket visel, mint amit megszokhattunk tőle, ahogy a ruhák szintén visszaadják az arab hangulatot a fotókon. Salma Hayek Mexikóban született, ám rendkívül büszke arab származására.

A stáb nem bízta a véletlenre az időutazást. Nem csupán a beszélgetésben merülnek fel a kétezres évek előtti történetek, a ruhákkal éppúgy Salma Hayek karrierjének kezdetét szerették volna megjeleníteni. Nem ugyanazokat a darabokat viseli a képeken, mint annak idején, a mesés estélyik újragondolt változatában tündököl. Ezt a kék összeállítást például 1999-ben a cannes-i filmfesztiválon viselte, most pedig Nicolas Jebran dolgozta át és mutatta meg egy modern, meseszép verzióban.

Képek: Kevin Mazur Archive/WireImage/Ke.Mazur/WireImage/Getty Images.

 

Az anyaghasználat hasonló, mégsem teljesen azonos, ahogy a ruha fazonja szintén eltér egy kicsit az eredetitől. Az összkép mégis egyértelműen hozza az 1999-es kreáció hangulatát, a tervező tökéletesen modernizálta a gyönyörű darabot.

Salma Hayek ezt az egyszerű, ámde annál nőiesebb fekete estélyit 1998-ban viselte az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén. Letisztult, klasszikus darab, amiről bárki azt gondolná, hogy nem lehet igazán különlegeset alkotni belőle. A libanoni tervező, Rami Kadi azonban bőven tudott inspirációt meríteni belőle, szó szerint egy modern csodát alkotott.

Képek: Jeff Kravitz/FilmMagic/Ke.Mazur/WireImage/Getty Images.

 

Még hangsúlyosabbá tette a ruha nőies vonalvezetését, ezzel kiemelve Salma Hayek fantasztikus alakját. Természetesen a pillangók sem maradhattak le a kreációról, ám most teljesen más koncepcióban kerültek bele az összképbe. A ruha magával ragadó és egyedi, a színésznő csak úgy ragyog benne a kamerák előtt.

Az interjú olyan, akár egy időutazás, ráadásul Penélope Cruz készítette a színésznővel, akivel már több mint húsz éve elválaszthatatlan barátnők. A fotósorozat szintén több évet ölel fel képzeletben, ennek köszönhetően különleges és egyedi, tökéletesen hangsúlyozza Salma Hayek nőiességét és varázsát, mégis bensőséges hangulatot teremt, akár az interjúba csomagolt baráti beszélgetés. A gyönyörű színésznő mit sem változott az évek múlásával, s ez nem csupán a külcsínre igaz. Megőrizte természetes attitűdjét, ami egy ilyen tartalmas karrier és világhírnév mellett igazán becsülendő és rendkívül motiváló!

Kiemelt kép: Monica Schipper/Getty Images.

Cikkfotók: Kevin Mazur Archive/WireImage/Ke.Mazur/WireImage/Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés