Irina Shayk felett nem múlik az idő, ismét dögös fotók készültek róla. Most a Harper’s Bazaar címlapján szerepel.

hirdetés

Irina Shayk nem igazán változik az évek múlásával. Nem ismer mást, csak a topformát, a modell megjelenésén egyáltalán nem fog az idő. A Harper’s Bazaarnak elárulta múlhatatlan szépségének titkát, ám a válasza cseppet sem a klasszikus arcápolási rutinról szól.

Bár vannak szerencsés genetikai adottságok, hogy meddig és milyen mértékben őrizhetők meg az előnyös külső tulajdonságok, abba az életmódbeli és szépségápolási szokások is igencsak beleszólnak. Irina Shayk tényleg sokat tesz azért, hogy 37 évesen ilyen bomba formában legyen, ám nem csak a szó szoros értelmében. Olyan dolognak köszönheti múlhatatlan szépségét, ami mindenki számára adott.

Irina Shayk nagyon dögös: fantasztikus fotók készültek róla

Irina Shayk az egyik legelismertebb modell a szakmában, feltűnő szépségével a fotósokat és a kifutót is elbűvöli. A dögös kampányok és a merész képek nem állnak távol tőle, a Harper’s Bazaar képein sem fogta vissza magát. Nem mutat sokat, nem viszi túlzásba a pózolást, mégis elképesztően vonzó a fotókon.

A koncepció letisztult, ennek ellenére különleges. Tökéletesen passzol az interjúhoz, amit a modellel készítettek. A fotós, Bryan Liston nagyon eltalálta a meghitt és vérpezsdítő hangulat közötti párhuzamot.

Irinával kapcsolatban mindenkit az érdekel, minek köszönheti időtlen szépségét, hiszen jóformán semmit sem változott az évek múlásával. Idén töltötte a 37-et, ám ugyanúgy fest, mint tíz évvel ezelőtt, sugárzó nőiessége azonnal szembetűnik. Sokan valamilyen világmegváltó szépségtippet vagy praktikát várnak a modellektől, ám ő nem egy klasszikus arcápolási rutinról vagy csodatevő krémekről mesélt a Harper’s Bazaarnak.

Elmondta, hogy az ő életében egyértelműen a nagymamája volt a nagybetűs ikon. Egy természetes szépség volt, aki soha nem használt sminktermékeket és a hűtőben lapuló szépségápolásra alkalmas alapanyagoknak köszönhette ragyogó báját.

Irina esetében ez jóformán lehetetlen lenne, hiszen a modellszakma számtalan alkalommal megköveteli az erős, látványos sminket, noha az végtelenül szimpatikus, hogy a legtöbb fotón igyekszik naturális szépségét megvillantani.

A nagymamája mindig azt mondta neki, hogy legyen mindig önmaga, és legyen kedves az emberekhez. Irina Shayk ebben látja az igazi szépség titkát, így a saját szépségét is ezzel magyarázza. Arról is beszélt a magazinnak, hogy az, hogy anyává vált, kissé megváltoztatta a gondolkodását, persze továbbra is kiáll amellett, hogy önmaga lehessen.

Előfordul, hogy ő maga is elgondolkozik azon, hogy az emberek mit szólnak egy-egy róla készült fotóhoz, majd rájön, hogy az, hogy valaki anya, nem jelenti, hogy ne lehetne dögös, vonzó nő is egyben. Éppen ezért simán bevállalja a merészebb fotókat.

Összességében nem törődik az emberek véleményével, legalábbis nem veszi magára a negatív célzásokat. Csak saját magának akar megfelelni. Irina azt vallja, hogy nagyon fontos a befelé fordulás, a test jelzéseinek felismerése és az énidő. Ha csak pár perc van erre, akkor pár perc, de a lelki egyensúly nélkülözhetetlen az időtlen, belülről áradó szépséghez.

Ha valaki rosszul érzi magát a bőrében, nem feltétlenül a bőrápolás vagy egy kiadós futás lesz a megoldás. A modell szerint minden belülről fakad, önbizalom és kiegyensúlyozott, egészséges énkép nélkül minden külsőleges dolog kevés lesz ahhoz, hogy az ember lánya szépnek lássa magát a tükörben.

Kiemelt kép: Cindy Ord/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés