Jennifer Aniston mindig a legjobban öltözött hírességek listáján szerepel, a megjelenése elegáns és kifinomult. Kerüli az extrém szetteket, inkább a jól bevált megoldásokhoz ragaszkodik. Van egy ruhafazon, amit már a kilencvenes évek óta rendszeresen visel. Miért is változtatna, ha ennyire jól áll neki?

hirdetés

A Jóbarátok sztárjának a stílusát már a kezdetektől fogva imádták a rajongók. A nők tömegével kérték a színésznő frizuráját, ami a kilencvenes évek egyik legkedveltebb fazonjává vált. Ma már csak Rachel-hajviseletként emlegetik. Jennifer Aniston hamar bebizonyította, hogy a magánéletben is sikkes, így szinte azonnal a jól öltözött hírességek között kezdték el emlegetni. Míg a vörös szőnyegen az elegáns, nőies vonalat helyezi előtérbe, addig a hétköznapokon szívesen bújik farmerbe.

Jennifer Aniston kedvenc ruhája

Az 51 éves színésznő még mindig nagyon filigrán alkattal rendelkezik, ezért, ha teheti, szívesen kihangsúlyozza. Ám mégsem mutat sokat magából, nála a mélyebb dekoltázshoz mindig hosszú szoknya társul. Kedvenc ruhafazonja is ilyen, amelyet már évtizedek óta visel. Annyira bevált nála, hogy az idei Emmy-gálára is ebben érkezett.

A slip dress, vagy kombinéruha, a ’90-es években vált hihetetlenül népszerűvé. A hírességek sorra egymás után kezdték el hordani a halóruhára hasonlító darabokat, amelyek kellően provokatívak voltak ahhoz, hogy mindenki a megjelenésükről beszéljen. Idővel aztán csitult körülöttük a felhajtás, ám továbbra is a divat körforgásában maradtak. Pár éve pedig, nagy visszatérőként még az utcai divatba is belépőt kaptak. A szaténból, selyemből készült kreációk ismét beférkőztek a nők ruhatárába, és bizony még edzőcipővel is megállják a helyüket.

Nos, Jennifer Aniston a kilencvenes évek óta nem tud megválni ettől a fazontól, sőt, akkor is viselte, amikor nem ez volt a legnagyobb trend. Persze, sokkal lényegesebb szempont nála, hogy ez a szabás tökéletesen áll rajta, ráadásul roppant kényelmes viselet.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés