Méltatlanul kevés szó esik a gyönyörű, vörös hajú színésznő divatérzékéről. Pedig Kelly Reilly a színekkel és a fazonokkal is jól bánik, és stílusából abszolút mellőzi a sztáros, hatásvadász elemeket.

hirdetés

Kelly Reilly mindenféle szempontból az egyik legtermészetesebb színésznő, aki, ha épp nem forgat, szeret hétköznapi nőként öltözködni. 42 évesen is hűen ragaszkodik a hozzá közel álló romantikus stílushoz, így gyakran bukkannak fel virágminták az öltözékében.

Bár mindig gondoskodik a bájos elemekről, megjelenése inkább nőies, mint negédes, és tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen színek állnak jól neki.

Kelly Reilly a bájos stílus mestere

A Törvény nevében, és a Yellowstone című filmsorozatokból ismert színésznő a hajszínét általában a vörös skáláján váltogatja: volt már világos eperszőke, mézszőke, vagy rézvörös, de a sötétebb, mélyebb tónusoktól sem riadt vissza.

Ezek a színek különösen jól állnak kékeszöld szeméhez és aranyszínű szeplőihez, melyeknek tudatosan nagy hangsúlyt ad a pasztelles, és őszi árnyalatokból álló öltözékeivel. Bár előfordul, hogy dögösebbre veszi a figurát, és mondjuk, bevállal egy tűzpiros, testhezálló ruhát, de a dívastílus nem különösebben az ő asztala.

Öltözködésével választ ad minden olyan nő kérdéseire, aki már elmúlt negyven, és kissé elbizonytalanodott a stílusát illetően. Kelly Reilly továbbra is a természetesség híve, persze, nem olyan értelemben, hogy nem használ sminket, vagy nem festeti a haját. A kényelem nála együtt jár a nőiességgel, amit mindenképp érdemes ellesni tőle.

 

Imádja a romantika jegyeit, melyeket finoman adagol a nőies öltözékeiben, mindenféle mesterkélt, szirupos báj nélkül. A modorosan belőtt frizurákat sem kedveli, jellemző rá például a szélfútta frufru, és a hanyagul feltűzött hajviselet. A rusztikus, vidéki hangulatot követve, szereti a hosszú ruhákat bokacsizmával kombinálni, ugyanakkor, a vörös szőnyegen mindig észbontóan elegáns.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés