Bár több mint tíz év telt el az egyik legismertebb filmje óta, sokan ma is azzal a szeleburdi, vásárlómániás, divatimádó karakterrel azonosítják a színésznőt, akit az Egy boltkóros naplójában alakított. Isla Fisher szinte semmit sem változott azóta, lángoló vörös haját és kislányos vonásait mindmáig megőrizte. Az ausztrál Marie Claire júniusi címlapján kristályos ruhában tündököl.

hirdetés

A háromgyermekes Isla Fisher bomba formában van, mintha egyszerűen nem fognának rajta az évek. A divat egyébként a valóságban sem áll távol tőle, imád öltözködni és jó érzékkel hangsúlyozza alakját. A színésznő alig 160 centi magas, de kiválóan ért hozzá, hogyan fordítsa előnyére a trendi fazonokat.

Valószínűleg nagyon unja már, hogy folyton összekeverik a szintén színésznő Amy Adamsszel, de az sem lehet túlzottan ínyére, hogy lépten-nyomon rásütik a cuki jelzőt. Az ausztrál Marie Claire fotósorozatában a szexi, nőies oldalát is megvillantja, és, ha tehetnénk, értesítenénk róla, hogy vörös haj ide vagy oda, egyáltalán nem úgy néz ki, mint a kék szemű Amy Adams.

Csodás divatfotókon Isla Fisher

A 45 éves színésznő skót felmenőkkel rendelkezik, de Ausztráliához is nagyon kötődik, hiszen ott született, és a színészettel is ott kezdett el kacérkodni. Kislányként tévéreklámokban, majd kamaszként gyermekműsorokban szerepelt, végül 2002-ben figyeltek fel rá igazán, amikor megkapta Mary-Jane szerepét a Scooby-Doo – A nagy csapat című filmben.

 

Bár többnyire a komikusi vénáját szokta kidomborítani a filmvásznon, a nőiességnek sincs híján Isla Fisher, aki most a szexi oldalát is megmutatta az ausztrál Marie Claire júniusi számában.

 

Nicole Bentley fotóin a tőle megszokott széles mosolyával, és ragyogó, gyermeki tekintetével jelenik meg a vörös hajú színésznő, aki a most divatos elegáns, nőies és sportos ruhafazonokat mutatja be.

 

A stylist, Naomi Smith a lenge, áttetsző anyagokra, a kifinomult, visszafogott ékszerekre, és az alakot kiemelő szabásokra fektetett hangsúlyt.

A címlapon egy csillogó, kristályos ruhát visel a színésznő, ami csodásan harmonizál vörösben játszó frizurájával.

Kiemelt kép: Rick Rycroft/Pool/Getty Images.

Cikkfotók: Nicole Bentley/Marie Claire Australia.

  • Megosztás:
hirdetés