A 47 éves Reese Witherspoon mit sem változott az évek múlásával, a falatnyi miniszoknya elképesztően jól mutat csodás alakján. Fantasztikus, dögös fotók készültek a színésznőről.

hirdetés

Reese Witherspoon az egyik legismertebb színésznő Hollywoodban, akit fantasztikus tehetségéért, kifinomult, nőies stílusáért és bájos, gyermeki mosolyáért imádnak a rajongók. Most 47 éves, az elmúlt években pedig aligha változott a megjelenése, az idő múlása egyáltalán nem hagy nyomot a kisugárzásán, a vonásain vagy épp az alakján.

A színésznő persze igencsak sokat tesz azért, hogy megőrizze kirobbanó, lehengerlő formáját. A rendszeres testmozgás híve, ami egyértelműen látható tónusos idomain, s persze mindemellett az étkezésre is nagyon figyel. Egészséges, rostban és vitaminokban gazdag alapanyagokból állítja össze étrendjét, a tudatos életmód pedig láthatóan hatékonyan lassítja az öregedés folyamatát.

Tény, hogy a remek genetikai adottságok is hozzájárulnak ahhoz, hogyan fest egy nő az ötvenhez közeledve, ám bizonyos határok között igencsak sokat lehet tenni azért, hogy az ember lánya megőrizze fiatalos, ragyogó megjelenését. Reese Witherspoon nem mostanában volt Doktor Szöszi, mégis pontosan úgy fest, mint a 2001-es filmben Elle Woodsként. A Harper’s Bazaar címlapján könnyű, finom sminkben tündököl. Cseppet sem akar fiatalabbnak tűnni, s talán éppen ez a természetesség a kulcsa annak, hogy ragyog a kamerák előtt.

Reese Witherspoon alakján csodásan mutat a miniszoknya

Könnyedén lehetne mondani, hogy Reese Witherspoon elképesztően szerencsés genetikával rendelkezik, ám a színésznőt nem áldotta meg modellalkattal, hosszú gazellalábakkal a sors. Nőies, karcsú formáját abszolút önmagának, kitartásának és a rengeteg munkának köszönheti. Átlag alatti magasságát pedig szuperül ellensúlyozza a trükkösen összeállított szettekkel.

Sokan érzik úgy negyven év felett, hogy nőiességük múlóban van. Sőt, egyesek számtalan dögös, többet mutató holmit parkolópályára helyeznek kizárólag az életkoruk miatt. A színésznő egyáltalán nem híve annak, hogy az idő múlásával a vonzerő is csökken, sőt! Sok hölgy ilyenkor tudja csak igazán kibontakoztatni a benne rejlő nőt, az öltözködéssel pedig bátran lehet hangsúlyozni a nőies adottságokat. Reese Witherspoont most egy falatnyi miniszoknyában kapták lencsevégre, az összkép pedig nemhogy túlzó vagy kihívó lenne, sokkal inkább döbbenetesen dögös és motiváló.

A különleges rózsaszoknya kifejezetten Doktor Szöszi-s, a színésznő azonban a habos-babos, rózsaszín ruhadarab ellenére mégis egy érett, tudatos és magabiztos nő látszatát kelti a fotón. A képek mellé csatolt interjú témája sem kevésbé komoly és lényeges. Reese Witherspoon a szívén viseli a nők sorsát, úgy érzi, hogy nagyon fontos a női szemszög megmutatása, a hang hallatása. Azt nyilatkozta a Harper’s Bazaarnak, hogy olyan nő akar lenni, akire a lánya felnéz.

A koncepció elképesztően ízléses és magával ragadó. A sminkesek és a fodrászok nem tolták túl a cicomát. A kócos, laza frizura és a natúr smink tökéletesen kiemeli a színésznőben rejlő gyermeki bájt, miközben a nőiességet és a vonzerőt sem szorítja háttérbe. Abszolút a ruhákon van a hangsúly, a kiválasztott szettek finoman, mégis szemmel láthatóan hangsúlyozzák Reese Witherspoon alakját, formás lábait.

Tény, hogy a miniszoknya elviszi a show-t, ám a többi szerelés mellett sem lehet szó nélkül elmenni. A legnagyobb luxusmárkák darabjai tűnnek fel a fotókon, mint például a Chanel, a Louis Vuitton, a Prada, a Dolce & Gabbana, a Bottega Veneta vagy a Carolina Herrera.

Kiemelt kép: Leon Bennett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés