Kislányos termete ellenére, Natalie Portman mindig megtalálja a módját annak, hogy magasabbnak és nőiesnek tűnjön. Lesd el az öltözködési trükkjeit!

Sokan azt gondolják, hogy a törékeny testalkat és az alacsony termet szerencsés kombináció, ami sok szempontból igaz is, ám az aprócska nők számára éppúgy kemény dió az öltözködés, mint a vaskosabb, magas hölgyeknek.

Bár a karcsú alak rengeteg ruhaszabásnak zöld utat enged, az átlagosnál kisebb termet ugyanakkor számos fazonpárosításnak megálljt parancsol, hiszen a legminimálisabb szélesítő hatás is azt eredményezheti, hogy az egyébként sem hosszú lábak még rövidebbnek tűnhetnek.

Natalie Portman öltözködési trükkjei

Igaz, a legtöbb divatház rendelkezik alacsony hölgyekre tervezett, petite kollekcióval, azért el tudjuk képzelni, hogy Natalie Portmannek sem lehet könnyű dolga a maga 160 centijével, és elképesztően karcsú alakjával, ha ruhaválasztásról van szó.

Valószínűleg gyakran szembesül azzal, hogy itt-ott lóg rajta egy-egy fazon, ráadásul a legtöbb divatosan lezser sziluettben csak eltűnne.

Ám a színésznő megtanulta úgy variálni a termetéhez passzoló szabásokat, hogy azok előnyösen megnyújtsák az alakját, legyen szó estélyi ruháról, vagy elegáns utcai öltözékről. Bár olykor nála is előfordul egy-egy botlás, a mesteri trükkjeit érdemes ellesni!

 

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés