Miley Cyrus elképesztően dögös a Vogue címlapján, az énekesnőről csodás fotók készültek. Nem sokszor láthatják így a rajongók.

hirdetés

A fiatal énekesnőt tulajdonképpen gyerekként ismerhette meg a nagyközönség, amikor a Disney csatornán a Hannah Montana című sorozatban szerepelt. Azóta Miley felnőtt nővé érett, most harmincévesen a brit Vogue címlapján mutatta meg kifogástalan alakját.

A polgárpukkasztó, megosztó megjelenés egyáltalán nem áll távol tőle, ám ezúttal abszolút lenyűgözte rajongóit. Az elmúlt időszakban Flowers című dalával tört be ismét a köztudatba, amely zenei karrierjének – amely eddig sem volt kis ívű – talán eddigi legnagyobb durranása volt.

A Vogue-címlap, az átfogó interjú és a dögös fotók csupán megkoronázták ezt a sikeres időszakot. Miley szó szerint ragyog a Steven Meisel által készített képeken.

Miley Cyrus a Vogue címlapján: dögös fotók készültek róla

Az énekesnő stílusa egyedi és imádja a retró darabokat, nem véletlen, hogy a nyolcvanas évek hangulatában fotózták. A rajongók gyakorlatilag elárasztották a kommentszekciót, és nagy visszatérésként emlegetik az elmúlt időszakot. Míg korábban számtalan alkalommal bukkant fel a sajtóban, s leginkább bulvárcikkek íródtak róla, ezúttal ikonikus daláról és fantasztikus alakjáról szól a fáma.

Miley sokat mutatott, de nem túlzottan sokat. A képek tökéletesen ötvözik vadóc személyiségének, egyedi stílusának és a benne rejlő nőiességnek, valamint érzelmességnek varázsát.

Ami még inkább különlegessé teszi a fotósorozatot, hogy Miley Cyrus aligha vállal hasonló megjelenéseket, most azonban kivételt tett és modellt állt a brit Vogue-nak, sőt, egy hosszabb interjút is adott a magazinnak.

Utólag már bánja, hogy egy vad botrányhős képét vetítette a közönség elé, bár ezt leginkább annak tudja be, hogy szeretett volna elhatárolódni Hannah Montana karakterétől.

A fotókon elképesztően stílusos szetteket visel. Olyan márkák darabjaiban, kiegészítőiben pózol, mint az Alaïa, a Chanel, a Dior, a Ferragamo és a Tiffany & Co., noha ezekkel a holmikkal nem sokat bízott a képzeletre.

Néhányan a kommentelők között úgy vélik, hogy egy kissé megszaladt a Photoshop az utómunkálatok során. A kritikus rajongók túlzottan tökéletesnek látják Miley alakját, amit egyébként az egészséges életmódnak, a tudatos étkezésnek és természetesen a szuper genetikának is köszönhet.

Kiemelt kép: Arturo Holmes/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés