Nincs semmi meglepő azon, ha ősszel előkerülnek a szőlőtőkék a divatfotókon. A kötött kardigános, szívmelengető vidéki romantika kellemes téma ilyenkor, ám a szexi amerikai modell, Molly Sims jó nagy csavart vitt bele.

Csakúgy, mint tavasszal a virágzó fák, ősszel a szőlőskertek, és a vidéki tájak kívánkoznak a magazinfotókra. Az sem szokatlan, ha a luxusmárkák cuccait gumicsizmával hangolja össze a stylist a rusztikus hangulat kedvéért. Az Editorialist szeptemberi kiadásában egy borászház köré fonódik a történet: meghitt, idilli képeken keresztül tekinthetünk bele egy borászfeleség életébe.

Molly Sims neglizsében végzi a házimunkát

A főszereplő a gyönyörű színésznő és modell, Molly Sims, aki háromgyermekes anyukaként is kirobbanó formában van. Az őszi, vidéki báj valóban megvan, ám a szőke szépség kissé átírta a dolgos háziasszony szerepét. Kevés nő akad a világon, aki ennyire dögössé tudná tenni a mosogatást, mint ő, és megkockáztatjuk, Cartier-ékszerekkel felcicomázva sem sokan súrolgatnak asztalokat.

A dögös borászfeleség szerepére a stylist, Kate Davidson Hudson is erősen rásegített, aki a Max Mara, a Dolce & Gabbana, és a La Perla kollekcióiból válogatott össze csipkés, kötött, és bársony anyagú kreációkat. Derek Kettela őszi fotóin igazán felszabadult a modell, aki Instagram-posztjában megjegyezte, hogy álommunka volt számára így mosogatni. A fotósorozat másik érdekessége, hogy Molly Sims a saját gyerekeivel látható.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Derek Kettela/Editorialist.

  • Megosztás:
hirdetés