A lakberendezés, a fotózás és az utazás egyaránt szenvedélye a csinos bloggernek, aki a dizájn és az öltözködés terén éppúgy az időtálló stílus megszállottja. Olyan ruhákat visel, melyek különböző divatirányzatokon átívelve örök klasszikussá váltak, és az aktuális trendektől függetlenül is nőies, elegáns, friss összképet teremtenek.

hirdetés


Stacie Flinner foglalkozása szerint lakberendező, Kaliforniától New Yorkig számos projekten dolgozott már. New England nosztalgikus, időtlen hangulata szinte magába szippantotta, de számos utazásából merített ihletet.

Nem csak az általa megálmodott enteriőrök vagy az utazásai során készített fotók, hanem az öltözködése is visszatükrözi ezeket az inspirációkat. Fontos számára az időtálló stílus, amelyben csodásan megférnek egymással a múlt gyökerei és a jelen klasszikusai, és ez a békés harmónia kizárja az ide-oda cikázó, szeszélyes trendeket.

Nőies, romantikus és kifinomultan elegáns: időtálló stílus letisztult darabokkal

Stacie Flinner ma már online tartalomkészítőként, utazási és stílusbloggerként is tevékenykedik. Ötletét egy hosszú, kalandos utazás indította el, 2017-ben úgy döntöttek férjével, hogy egy év pihenőre mennek, és bejárják a világot.

Ez idő alatt közel hetven országban jártak, látványban és élményekben gazdag útjukat pedig csodás fotókkal dokumentálták, melyeken épületeket, enteriőröket, dizájnos hoteleket és a hamisítatlan vidéki, tengerparti atmoszférát örökítették meg.

Ám a lakberendező hölgy szépérzéke a különféle helyszínek és korok által inspirált öltözködésében éppúgy megmutatkozik. Az időtálló stílus, amit képvisel, magába foglalja a finom, előkelő elegancia, a vidéki romantika és a mai szofisztikált divatelemek báját.

A róla készült fotók tökéletesen komponáltak, a megjelenése mindig passzol a háttérben látható helyszín hangulatához és színvilágához.

Szettjeiben az ötvenes-hatvanas évek, a nyolcvanas évek, valamint az aktuális divat klasszikus divatjegyei egyaránt felbukkannak, ám ezt a kavalkádot csodás színharmóniában tálalja a blogger.

Egy-egy fotóján úgy néz ki, mintha egy régi filmből lépett volna elő.

Eszköztárát a minőségi anyagok, az összeillő kiegészítők, a retró hatású minták, valamint az élénk és semleges színek határozzák meg, melyek játékos, mégis roppant kifinomult formában jelennek meg az összeállításaiban.

Stacie azóta sem hagyott fel az utazással, vállalkozását sikeresen összekötötte az inspirációgyűjtő kalandozásaival, utazó- és stílusblogot működtet, mely hangulatokról, dizájnról, tájakról, elegáns lakberendezési stílusokról, illetve hangulatos épületekről szól, és ma már számos utazási és életmódmárkával dolgozik együtt.

Bár a divatra nincs kiélezve a blogja, az a finoman nőies, időtálló stílus, ami áthatja öltözékeit, ihletet adhat azok számára, akik megjelenésükkel nem a futószalagon száguldó trendeket, hanem a maradandót, a klasszikus divat örökzöld alapelveit követik.

 

Kiemelt képek és cikkfotók: @stacieflinner/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés