Az algériai-francia származású színésznő, Lyna Khoudri 2022-től a Chanel nagykövete, az elmúlt egy évben pedig rengeteg eseményen és rendezvényen jelent meg a divatház sikkes darabjaiban, melyek tökéletesen passzolnak egyéni stílusához.

hirdetés

A harmincéves Lyna Khoudri színészi karrierje 2014-ben kezdődött, amikor egy francia televíziós sorozatban kapott szerepet. Sokan a Papicha, avagy A ruha szabaddá tesz című filmdrámából ismerik, amelyben egy szabad gondolkodású algériai diáklányt alakít, aki divattervezőként szeretné megvalósítani önmagát, de ambíciójával szembeütközik az uralkodó társadalmi-politikai helyzettel. Tavaly jött ki a Novembre című filmje, előtte pedig a Haute Couture című alkotásban szerepelt, emellett különleges megbízást kapott a Chaneltől.

A színésznő gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt, rengeteg filmes rendezvényen és társasági eseményen vesz részt, ám nem csak ennek köszönhetően került a Chanel látókörébe. Khoudri tökéletesen képviseli mindazt, amit a kezdetektől fogva, illetve manapság is képvisel a francia divatház.

Coco Chanel annak idején úttörőként formálta át és modernizálta a női divatot, ugyanakkor lefektette a klasszikus, időtálló elegancia alapjait. Ez a kettősség a mai napig vezérfonalként működik a divatmárkánál, ami a kollekcióiban erősen megnyilvánul. A gazdag előkelőségek mellett a fiatal, modern nőket éppúgy megszólítja a trendekkel lépést tartó, egyszerre vagány és elegáns, karakteres stílusjegyeivel.

Ha megfigyeljük a Chanel népszerű arcait, mind olyan egyéniségek, akik ezt a fajta kettősséget magukban hordozzák. Csak hogy néhány nevet említsünk, Kristen Stewart, Keira Knightley és Charlotte Casiraghi egyaránt tökéletesen hozza a hanyag eleganciát, ott rejlik bennük a vadócság, miközben roppant nőiesek.

Lyna Khoudri magáénak érzi a divatház stílusát: ilyen sikkesen viseli a Chanel kreációit

A Chanel nemrég jelentette meg kampányát a színésznő szereplésével. Sabine Villiard fotóin a párizsi Le Grand Numéro de Chanel illatkiállítása elevenedik meg, melynek varázslatos díszletében a luxusmárka 2023-as cruise kollekciójának darabjait viseli a gyönyörű színésznő.

A harmincéves Lyna Khoudri kamaszos bájjal rendelkezik, ám a nőies kisugárzásnak sincs híján, így tökéletesen közvetíti a Chanel szellemiségét.

 

Tavaly májusban végigsétált a kifutón a 2023-as előzetes kollekció bemutatóján, decemberben pedig vendégként vett részt a Métiers d’Art show-n, amelynek a kulisszái mögé is betekintést nyert. A színésznő igazán sikkesen viseli a Chanel darabjait.

 

Kiemelt képek: Julien M. Hekimian, Pascal Le Segretain/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés