A változatos öltözködés egyik alapja a színes, mintás ruhadarabok variálása. Sokszor erről még a fiatalabb nők is megfeledkeznek, és hajlamosak csupán egyetlen árnyalat köré felépíteni az egész ruhatárukat. Pedig a különféle tónusok házasítása a legtöbbször jól sül el, erre a legjobb példa ez a hatvan feletti nő, aki remekül bánik a sikkes fazonokkal.

hirdetés

A trendek folyamatosan változnak, új fazonok jelennek meg a palettán, vagy épp elfeledett irányzatok térnek vissza. Ehhez mérten változnak a divatszínek is. Mindig van pár felkapott árnyalat, mely szinte mindenhol felbukkan. A színes öltözködés kedvelői szívesen szemezgetnek a sokrétű palettából, melyek rengeteg lehetőséget kínálnak a változatos, izgalmas öltözékekhez.

Az óvatosabbak finoman adagolják a tónusokat, de ettől még nem feltétlenül lesz unalmas az összeállításuk. Több szabadságot ad, hogy a fehérrel, feketével bármi házasítható, így pár jól megválasztott kiegészítő is tud újat mutatni. Lehet keverni a különféle szabásokat, anyagokat, motívumokat és tónusokat. Ám ez a fajta játékosság sok nőnél idővel elkopik. Pedig hatvan felett sem kell sötét árnyalatokba burkolózni, bátran bekerülhetnek a vidám, világos tónusok az öltözékbe.

Imádják a sikkes hatvan feletti nő stílusát az interneten: a szereléseit bárki könnyedén lemásolhatja

A 69 éves Sonia remek stílusérzékkel rendelkezik, szenvedélyesen szereti a divatot és az utazást. Pár éve blogot indított, ahol bemutatja a kedvenc úti céljait, megmutatja a legjobb szereléseit és megosztja a szépségápolási praktikáit.

Sonia idővel egyre aktívabb lett a közösségi médiában, manapság pedig már napi rendszerességgel tölt fel magáról képet. Legtöbbször a csinos összeállításain van a hangsúly. Mindig nagyon sikkes a megjelenése, a szerelései időtállók, mégis felbukkannak bennük az aktuális trendelemek.

Ruhatárának nagy részét az alapdarabok teszik ki. Szereti a blézereket, egyenes szabású felöltőket, ballonkabátokat. Az efféle sokoldalú kreációkra minden nőnek szüksége van. Ráadásul ilyen klasszikus fazonokkal szinte minden ruhaüzletben lehet találkozni.

A lazább stílus sem áll távol a divatbloggertől, kedveli a lezserebb nadrágokat, pufimellényeket.

Az egyszerű fazonú ruhákat legtöbbször feltűnő színben vásárolja meg, így máris visz egy kis izgalmat a megjelenésébe.

A szezon slágertrendje őt is megihlette, ezért gyakran felbukkannak nála a bőrhatású ruhadarabok. Legyen szó szoknyáról, blézerről vagy nadrágról, a bőrutánzó anyagokat különösképpen szereti. Természetesen a színek ebben az esetben is dominálnak.

A divatblogger nagyon szépen keresztezi egymással az egyes színeket, mintákat, fazonokat és anyagokat. A megjelenése mindig tökéletes, mégsem túlságosan mesterkélt vagy harsány.

 

Kiemelt kép: Stylebeyondage / Instagram. 

  • Megosztás: